Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nieuczesanaaa

Fryzury!!!

Polecane posty

Go艣膰 nieuczesanaaa

Mam pro艣b臋, podajcie linki do jaki艣 fajnych fryzur bo mam wesele i chcia艂abym sobie jak膮艣 fajow膮 wybra膰 偶eby mi fryzjerka tak膮 zrobi艂a. Prosz臋 i z g贸ry dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ang25
Ale ty jeste艣 panna m艂od膮 na tym weselu czy go艣ciem?:) Trudno poda膰 linki jak nie wiem jakie masz w艂osy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieuczesanaaa
Jestem go艣ciem na tym weselu i mam d艂ugie w艂osy. Chcia艂abym 偶eby to by艂o jakie艣 m艂odzie偶owe upi臋cie ale takie z jajem:) mo偶e dzisiaj kto艣 mi pomo偶e, prosz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieuczesanaaa
w艂a艣nie 偶e nic ciekawego przez google nie znalaz艂am i chcia艂am 偶eby艣cie mi poda艂y gotowe linki do stron gdzie s膮 fajne fryzurki, czy prosz臋 o tak du偶o . jestem za m艂oda na takiego irokeza ale dzi臋ki za link poszukam tam innych fryzur:) jakby kto艣 mia艂 jeszcze jakies propozycje to ja bardzo ch臋tnie zobacz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qqqmam
a ile masz lat ze ejstes za mloda na taka fryzure?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieuczesanaaa
Ale chodzi艂o mi o tego irokeza co poda艂a 3fgret, to twoje nawet spoko prosta fryzura i nawet niez艂y efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anq25
Wiesz co, jak pojdziesz to i tak fryzjerka zrobi ci fiemowego koka studni贸wkowego...bo 90% fryzjer贸w nie umie kok贸w i upi臋膰 i ....zaczesuj膮 w艂osy w kitk臋, kitk臋 dziel膮 na pasma i podpinaj膮 je wsuwkami...albo nawijaj膮 na lok贸wk臋 i podpinaj膮. Taka jest prawda. Wi臋c nie nastawiaj si臋 bo i tak Ci zrobi po swojemu.

Udost臋pnij ten post