Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mogłam zajsc w ciaze

czy mogłam zajsc w ciążę

Polecane posty

jakis czas temu zabawialam się z moim kolegą, tzw. seks przez ciuchy. teraz sie boję bo miałam cienkie spodenki i tak myślę, czy mogłam od tego zajśc w ciążę... poradzcie mi ;(

Gość zlotowłossaaa
mogłas, jak był wytrysk to na 100% mogłaś... gratuluje bobasa:)

Gość izzzzka
jeżeli był wytrysk to mogłas... ale nie musiałas A jeżeli wytrysku nie było to nic sie nie bój :) :)

ejjj... ty sobie chyba zartujesz co? dlaczego od razu na 100%?

Gość czerwonowłosa księżniczka
nie straszcie dziewczyny ;) jak to było dawno to dla pewności zrob sobie test ciazowy i po sprawie ;) ja to watpie zebys mogla wpasc, bo i majtki i spodenki? plemniki musiały by miec mape lub nawigacje że trafic do Twojej pochwy ;) pozdrawiam ;)

pewnie ze tak:D:D:D haha:D:D mialas cienke spodenki zapewne i majciorki mialas... hmmm to te plemniki musialyby niezla droge przejsc:D:D zeby dostac sie do no.... :D:D:D:D ale rozne sa przypadki:D:D:D

no ja byłam w majtkach i spodenkach i mój kolega tez w majtkach i spodenkach, po wszystkim poszłam do toalety i nie miałam na spodenkach żadnych białych plam, tym bardziej na majtkach, ale nawet gdyby była sperma na majtkach to chyba sama nie dałaby rady "wejśc" do mojej pochwy wiec nie mam sie czym martwic nie?

i po co takie głupie pytania? myślisz, że mi to pomaga? ja was prosze o pomoc i odpowiedz na pytanie czy moge byc w ciąży, choc wydaje mi sie, że nie moge...

Gość zlotowłossaaa
a ty zadajesz mądre pytania? jak 10latka? kto tu głupie pytania zadaje! czy na biologii cie nie uczyli ze tylko przez stosunek mozna zajsc w ciazę? znaczy przez wejscie penisa do pochwy?

zlotowlosaaaaa nie musi penis wchodzic do pochwy by byla ciaza... wystarczy kropla wytrysku na wargach sromowych a juz jest jakies prawdopodobienstwo...

Gość czerwonowłosa księżniczka
oj nie kłóćcie sie ;)))

Gość zlotowłossaaa
kropelka spermy na wargach sromowych? :D to z taką wiedza startuj w dorosły swiat powodzenia:D wiesz co by było na basenach gdzie kobiety nago się kapią:D człowieku!! z czym do ludzi!!