Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diamond1603

Sukienka ORSAY - do kupienia

Polecane posty

Witam . W tamtym roku, w grudniu 2008, kupiłam sukienkę . Spieszyłam się i, niestety, w ogóle jej nie zmierzyłam . W domu oderwałam metki, zmieszyłam i .. zonk . Sukienka jest za mała, mam większy biust, mimo, że to mój rozmiar ... =[[ Jeżeli ktoś chce kupic, to wystawię ją na allegro, jest ktoś chętny .? Sukienkę oryginalnie kupiłam za 250 zł . Pieknie podkreśla talię . Marka: Orsay Cena: 200 zł. Kolor: srebrno - czarny Rozmiar: M Miseczka stanika: B cała sukienka od przodu : http://www.voila.pl/062/g0vtc/?1 sukienka od tyłu - zapięcie : http://www.voila.pl/063/doqaq/?1

Gość 6886
w orsayu ludzie ze wsi sie ubieraja

Moze faktycznie wystaw na allegro. Ja juz, wsytawiam drugi miesiac moja sukienke :o muszę w końcu sie zmobilizować ;)

Własnie ja też, ale ciągle zapominam xD . Muszę ją w końcu sprzedac, bo wisi w szafie i mi nie jest potrzebna ..

Ona w realu naprawdę jest zachwycająca, materiał to coś a'la satyna, pięknie się błyszczy i naprawdę fajnie leży, tylko ta miseczka stanika ...

Ja schudłam,a ta (moją ;) ) założyłam raz na wesele :( I raczej w niej juz nie pójdę :( A szkoda, bo fajna jest :D

Szczerze mówiąc, trzycyfrową sumkę chętniej wydałabym w Zarze/Mango(na wyprzedaży)/Sisley itd. i mieć to ładne i choć trochę porządne. Czasem zdarzy mi się kupić coś w orsayu, ale nic z sukienek, materiały tam są po prostu strasznie nietrwałe :(

Wiesz, ja bym ją z chęcią nosiła, bo jest piekielnie sexowna, kiedy się ja założy, ale mam za duzy biust ;(