Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaska Laska

Biust do oceny FOTA

Polecane posty

Gość czym ty sie przejmujesz
znajdziesz faceta ktory zaakceptuje cie taka jaka jestes. A piersi tej kobiety sa sliczne. Chetnie bym je pomizial :D

Gość Płaska Laska
mi link działał :O kurcze, nie bede jeszcze raz wrzucać foty bo jestem w pracy :P

Gość asdsdasdas
mi tez nie dziala

Oczywiście, że taki biust się podoba! Przede wszystkim nie przejmuj się biustem, bo nie wszyscy faceci lecą na panienki typu 90-60-90. Nie bój się i nie wstydź się siebie, a zobaczysz, że faceci nawet nie zauważą, że masz "mniejszy" biust. Jak dla mnie bomba.

Gość Płaska Laska
no to mnie troche pocieszyliscie :) bo czesto przy swoich cycatych kolezankach czuje sie jak 12 letnia dziewczynka :O chociaz nigdy na brak powodzenia nie narzekalam to jednak wstydze sie rozebrac przy facecie wlasnie ze wzgledu na te mikrusy :(

Gość Płaska Laska
Nowy w mieście - na 12 zdjeciu jest laska z gołym biustem ;)

Gość mnie sie podobaja
ladne sa :)

Gość ładne
no co ty, laska ma bardzo ładny biust też miałam takie małe kształtne piersi i ciągle się martwiłam, że za małe, a teraz mam 3 razy większe bo jestem w ciąży i powiem ci że różowo nie jest bo się boję że mi obwisną a jak siedzę to mi leżą na brzuchu (bo też jest wielki:) i się pocą wszystko ma swoje wady i zalety... a czy się podobają to kwestia gustu, mojemu mężowi się podobają, poprzednim facetom też...

Gość dla mnie spox
biust ma być jędrny, nie musi być wielki Lepsze małe, a sterczące cysie niż wiszące torby na zakupy

Gość Płaska Laska
dzięki wielkie, jesteście kochani :) człowiek może złapać doła jak wszedzie w telewizji, internecie, gazetach jest zasypywany cycatmi laskami i po czasie zaczyna sie wierzyć, że jest to jedyny słuszny kanon piękna...

Gość kaska.
mam takie same! wielkosc podobna i ksztalt :D i jest uwielbiam :) skoro Ty masz podobne to musza byc cudne.:) glowa do gory, wcale nie sa male :)

Gość t333
A kurdek felek podoba mi sie ten zawór , jest coool . Chcę go mieć już teraz .

Piękny masz biust i nic się nie martw ;] Duże i ładne jednocześnie są żadkością, a twoje cycate koleżanki może i lepiej wyglądają, ale wyłącznie w staniku...

Teraz widzę. :) Cóż słodkie okruszki. Chociaż nie masz się czym chwalić w miejscach publicznych to przynajmniej miej tą świadomość że ci co nas starszą zakręceniem kurka nie mają już w co się ubrać.