Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia1986

kłótnia...

Polecane posty

Gość kleosia1986

cześć.Mam pytanie.....ostatnio strasznie klocilam się ze swoim narzeczonym,bylym narzeczonym - rzucilam w niego pierscionkiem po czym kazalam się wyprowadzic.To też uczynił,ale nie wrocił na noc po tym swom spakowaniu...ja cala wku*** popsułam mu komputer - tzn nozem odgielam druciki do ktorych wchodzila myszka i zniszczylam kilka wejsc usb.Czy mozecie mi napisac czy da to sie zreperowac i ile to bedzie kosztowało ??

Gość kleosia1986
to to ja wiem :D

rzucilas w iego pierscionkiem i kazalas sie wynosic a jak chlopak sie wyniosl i nie wrocil to ty mu z tego powodu zepsulas kompa? a ty normalna jestes i masz rowno pod sufitem? bo cos mi sie nie wydaje.

Gość echhh Ziuta
masturbację mogłaś popełnić za pomocą kija od miotły ale żeby nad kompem się mścić za pomocą noża ? żenada !

Gość kleosia1986
zadalam konkretne pytanie...aha i ja mam z nimm dziecko

Gość kleosia1986
a co do tego powrotu sprawa wyglada nastepująco...ja mieszkam teraz u mamy,on zostaltam sam,spakowany - mial wrocic o 22,23 i jego nadal nie bylo,pojawil się o 4 nad ranem.W jego torbie znalazlam prezerwatywy i mnie szlag położył ;/

Gość echhh Ziuta
każdy normalny facet zawsze ma przy sobie prezerwatywy :) na wszelki wypadek , zacznij od jutra szukać nowego 'tatusia' dla swojego dziecka