Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milcia_84

brązowe upławy, mdłości i dziwne skurcze w podbrzuszu

Polecane posty

Gość milcia_84

Cześć dziewczyny no i może chłopcy też :) może tu ktos mi pomoże bo sama juz nie wiem co o tym wszystkim myśleć: Ogólny zarys: - mdłości od ponad roku (badają mnie pod kontem refluksu żołądkowego a przepisywane tabletki nie pomagają) - od października biorę tabletki anty, na poczatku był to novynette a od 4mcy mercilon problem: - od dwóch dni brazowe upławy - zwiększona intesywnośc mdłości zwłaszcza wieczorem (tabletki biorę o 18) - ostre bóle w podbrzuszu - dziwne skurcze, przemieszczanie sie ch..a* wie czego w okolicach jajników - ostatnie krwawienie z odstawienie było dużo silniejsze niż dotychczas a w pierwszym dniu jak nigdy nawet przy miesiaczkach ostry ból - poniewaz straszna ze mnie panikara zrobiłam przez 1,5mca już 4 testy ciązowe, wszystkie negatywne ufff... nie wiem co o tym wszystkim myśleć i co robić. POMÓŻCIE!!!

Gość milcia_84
eh... nie ma wytłumaczenia na to ale oczywiście chciałam napisać kĄtem heh...

Gość lolka88888
zrób jeszcze raz test

Gość milcia_84
nie no nie popadajmy w panikę :) 5 raz?

Gość milcia_84
hm... pewnie bez lekarza się nie obedzie, musze gdzieś gina wcisnąc pomiędzy chirurga, gastrologa i innych... Możecie po mnie jechać ile chcecie ale zadam to pytanie: jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Dodam, że tabletki biorę co do minuty, nigdy nie zapomniałam i nigdy nie spóźniłam sie więcej niż 5 min :)

Gość milcia_84
teorię to ja znam ale pytam o praktykę :)

Gość joojjjj
niejesteś w ciąży ale mogą to być skutki tabsów i coś złego dziać się w jajnikach!!! idź do gina!!

Gość milcia_84
więcej informacji proszę bo ja tu świruje po woli a chłopak ma ze mną urwanie głowy :)

Większość skutków ubocznych masz wypisane w ulotce, zajrzyj i porównaj ze swoimi objawami. Nikt na forum nie da Ci żadnej odpowiedzi na temat tego, co Ci jest. Musisz iść do lekarza i kropka.

Gość aguuula
hmm... chyba tylko lekarz Ci odpowie...

Gość BaHa
witam, okres spóźnia mi się spóźnia 5 dzień i od trzech dni mam brązowe upławy...raz jest ich więcej raz mniej... ostatni raz odbywałam stosunek z chłopakiem ok 2tyg temu... czy jest możliwość że to objawy zajścia w ciążę?... na inne objawy sądzę iż jest za wcześnie...choć nie mam ostatnimi czasu apetytu...na dziś to tyle z objawów... pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź