Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sooooonia

Razem zawsze raźniej odchudzamy sie!!!!

Polecane posty

zjadłam sałate z ogórkiem zielonym i jogurtem naturalnym. musze policzyc ile pkt :)

sałata i ogórek mają po 0 pktów ale jogurt naturalny był duży więc 5 pkt :) a więc dziś 19.5 :)

Gość Sooooonia
z tego co pamiętam to jakieś 2.5 - 3P ale nie jestem pewna... no to mamy jeden dzień za sobą:) a za miesiąc napisze (mam nadzieje) "mamy miesiąc za soba" :P:D bo ja jak narazie jestem pełna optymizmu:):):)

Gość Sooooonia
acha.. to ja patrzyłam na ten mały :D

:D nakręciłam się na tę dietkę :D musi się udać!!! może ktos do nas jeszcze dołączy?

Gość Sooooonia
To tak jak ja... hihi :D

A ja dzis mam juz za soba śniadanko za 2.5P iobiadek za 6P :) no i oczywiście duuuużo wody:)

hej sorki ja dzisiaj strasznie zabiegana, mam za sobą 2 posiłki po 6 pkt. więc do wieczora zostało mi 8 :)

hehe... to chyba taki dzień.. bo ja tez tylko na chwilke przedtem wskoczyłam.. teraz jedynie mam troche czasu i 18,5 P za sobą niestety troche przekroczyłam;/ ale nadrobiłam to jazda na rowerze:) chociaż raczej nie odliczam tych punktów...

Jak to sie mówi nowy dzień - nowe nadzieje:))) ale chyba zostałam sama... no cóz i tak bywa...;/ 18P na dzień zupełnie mi wystarcza... zobaczymy co z tego będzie:)