Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 399999

chłopak mi powiedział do mnie...

Polecane posty

1,5 roku jesteś z nim.A jak facet np oszukuje żonę czy narzeczoną z którą jest latami.Kiedyś też cie zdradzi jak z nim zostaniesz.Już taki typ Pies na baby

Gość 399999
ale jak mi mowi ze mnie kocha.. i potrsafi mi w oczy patrzec....aj

Gość gagagahjajancuc
czy te oczy moga klamac...

Gość gagagahjajancuc
a ile on ma lat?

Gość 399999
a i z takim człowiekiem myslałam ze on jest tym jedynym..ludzie naprawde umieja kłamac

A rzuć drania i poczekaj na innego co nie będzie z ciebie idiotki robił.Nie wierzę w takie pomyłki

Gość 399999
on ma 22

Gość 399999
ja własnie tez nie wierze w takie pomyki mi..teraz mi ciagle pisze ze czego mu nie wierze ze tylko sie pomylił i ze od razu zacza ze mu pewnie nie ufam

Gość gagagahjajancuc
chyba zdecydowanie niedojrzaly jest. Sluchaj po 1.5 roku spotykania raczej nie myla sie imiona, chyba ze spotyka sie z wami na zmiane. A powiem Ci z wlasnego doswiadczenia-facet wcisnie kazdy kit zeby dopiac swego a jesli tak jest jak podejrzewam czyli ma was dwie to bedzie przekonywal, ze byl spiacy i sie pomylil. Nie pomylil sie-mial imie tej drugiej kobiety na mysli i dlatego napisal

Gość Kasiaaaaa19....
...przeciez mozesz zorientowac sie czy zkims pisze powiedz ze nie jestes jego pewna i skoro jest taki w pozadku i ten sms byl do ciebie tylko naprawde byl zmeczony(w co watpie) to wymiencie sie numerami tel. na tydzien ....zobaczysz wtedy kto bedzie do niego pisal (powiedz mu to topiero w wekend zeby nie zdazyl jej ostrzec) jak nie bedzie chcial sie wymienic nawet jak zagrozisz zerwaniem na 100%kogos ma...

Gość gagagahjajancuc
mnie facet, ktory o mnie zabiegal potrafil mowic, ze od 5 miesiecy jest sam,ale poniewaz mamy wspolnych znajomych to zaczeli go sledzic i okazalo sie,ze wciaz jest ze swoja partnerka. W zywe oczy sie zaparl i przysiegal ze mowi prawde i ze nigdy by mnie nie oszukal.

Gość 399999
on napewno sie numerami nie wymieni..napewno znajdzie jakas wymowke...a miałam z nim jechac w bieszczady.. w dodote milelismy jechac

Gość gagagahjajancuc
zal minie a lepiej zalowac i smucic sie teraz niz potem spieprzyc sobie zycie kiedy jego nie mozesz byc na 100% pewna. Szkoda, ze nie mozesz byc blisko niego, dla faceta to fajna sprawa ze nie masz go jak sprawdzic. Bo widzisz...zaufanie, zaufaniem a okazja swoja droga

Kasiaaaaa19.... Wątpię, żeby ktoś oddał swój tel.A jak tamta wie że on ma dziewczyną powie, żeby nie pisała po prostu do niego? o raczej zły pomysł. A ty sobie nie daj wmówić głupot o pomyłce.Imię dziewczyn mu się pomyliło, bo wcześniej jej wysyłał to samo.Można się pomylić już całym smsem nieraz też wyślę niechcący do kogoś innego, ale z treści jasno wynika, że to nie do tej osoby. Ja często piszę z 2 kumpelami na raz ale jak źle wyślę to wiadomo, że to nie do niej bo tam nie ma jej imienia ani treść się nie zgadza.A tu co treść smesa pasuje do ciebie a imię juz nie Nagmatwałam, ale może zrozumiesz

Gość 399999
no masz racje....

Gość 399999
kotek1895 troche pogmatwałas ale zrozumialam.... przeciez np ja bym nigdy nie pomyli ła imienia swojego chłopaka

Gość gagagahjajancuc
nie dosyc,ze myli sobie imiona to na dodatek nie masz go wlasciwie jak sprawdzic bo widujecie sie w weekendy. dalabym sobie spokoj

Gość gagagahjajancuc
zabolalby mnie taki sms z imieniem jakiejs innej kobiety :(

Jak się wysyła smsa to jak dasz ok i masz osoby do których się pisało i ups zjechało mu się za nisko, albo kliknął za wysoko i wpadka, ale żeby tak podle się tłumaczyć.Co innego jak byś dostał sma np""Dobra to jutro się spotkamy" to mogłoby być do kolegi, a u ewidentnie imię nie twoje i czuły smes

Gość 399999
no ja jak czytałam to nie wierzyłam ze mi to napisałam..przykro mi i zawiodlam sie

No i co zrobisz? A jak ci znowu powie bajkę o zaufaniu, to mu powiedz, że trzeba sobie zasłużyć, a nie pisać smsy z imieniem obcej baby.Ciekawe jak ty byś tak napisała

Gość 399999
pogadam z nim w sobote..bo chce zobaczyc jak bedzie reagował. jak sie okaze ze cos kreci powiem koniec...ale to bardzo boli..

I mu pewnie uwierzysz, bo nie jesteś obiektywną osobą, żeby zobaczyć czy kręci.No zrobisz jak uważasz, ale pamiętaj to nie jedyny facet na świecie.Powodzenia pa

Gość 399999
wiem ze to nie jest jedyny facet na swiecie...i chce pogadac bo chce zobaczyc czy tym razem mi popatrzy w oczy...ale w 98% mysle ze juz tego zwiazku nie bedzie

z tego co piszesz wynika, ze spotykal sie z nia jak wy mieliscie 3-miesieczna przerwe w zwiazku. Widac, zwe z nia nie skonczyl, gra na dwa fronty, sms byl doniej, tylko przez przypadek wyslal do ciebie. Nie daj sobie wmowic, ze byl taki zmeczony, ze pomylil numery, oni powiedza wszysko, co my kobiety chcemy uslyszec :O

Gość z_perspektywy_faceta
Można pomylić się w rozmowie. Ale nie można się pomylić na piśmie. SMS nie był do Ciebie. A teraz biedaczysko całego fona se sczyścił z wszelkich śladów :)

Gość 399999
pewnie i tak juz jusuna w tel i pewnie jej numer jakos iczej napisał...tojuz jest koniec mojego zwiazku..zwiedziona i zal