Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 399999

chłopak mi powiedział do mnie...

Polecane posty

Gość 399999
po 1 nie uwierzyłam mu 2nie mam 16 lat 3 nie mam niedorozwinetego rozumku jak facecik napisał 4moze i w mojej pisowni robie błedy bo jestem zla i nie zwracam uwagi jak pisze

Gość facecik1984
no to pytasz sie co masz zrobic? to ty nie wiesz co zrobic w takiej sytuacji? koles cie na 200% zdradza, kreci z tą magda, a Ty jeszcze pytasz co masz zrobic i twierdzisz ze wszystko z toba ok? :o

Gość 399999
facecik- jak uwarzasz ze jest głupi temat to po co wogole piszesz..chyba lubisz ponizac ludzi. szukałam osob z ktorymi bede mogla o tym pogadac a nie jak ty zeby mnie wyzywac od głupich.moze mam zła pisownie ale ty nie masz kultury osobistej..

Gość 399999
pytałam sie co mi doradzaja..a nie co mam zrobic bo zrobie co bede uwazała bo to jest moje zycie

Gość 987654321123456789
no niestety, tez myslę że wysłał Ci tego smsa bo pomylił numery.. miało być do Madzi... przykro mi, powinnaś dac sobie z nim spokój. Tylko nie mów że szkoda Ci tego 1,5 roku... czasem ludzie musza przekreślić 10 lat. Wymiksuj się z tego i znajdź innego faceta

nie zgadzaj sie na zadne wyrezyserowane przedstawienia, znaczy spotkania w trojke, koles ma niezly tupet, zaloze sie, ze jak sie z nim spotkasz, to jeszcze zrobi Ci awanture, ze on cie tak koooocham, a Ty jestes ta zla, bo mu nie ufasz, podejrzewasz o wszystko, co najgorsze itd. jasne, ze zrobisz, co zechcesz, tylko ze teraz on sie bedzie bardziej pilnowal, moze na jakis czas zawiesi kontakty z Magda, a jak juz uspi twoja czujnosc pieknymi slowkami, to znowu hulaj dusza, moze nastepnym razem napisze do Ciebie Basiu, Krysiu albo Zosiu, skoro to takie oczywiste, ze imie wlasnej dziewczyny mu sie myli :D

Gość 399999
nie zgodziłam sie na spotkanie we trojke

Gość zzzcz
Jeśli wysłał do Ciebie to znaczy, ze myśli o Tobie. A treść sms nie jest jakaś straszna, żadnych "buziaczków", "tęsknot" i tego typu pierdół. Ja tez nieraz wysłałem sms do swojej partnerki zamiast do kogo innego i nigdy o to afery nie było. Wręcz przeciwnie, zazwyczaj mamy z tego niezły ubaw:D Dzwoniłem i mówiłem, że sie pomyliłem, co jest o tyle naturalne, że większość smsow wysyłam własnie do niej.

Hej gimnazjalistki, czy Wam to juz zupełnie odwaliło? A od kiedy facet ma szlaban na pisanie smsów do kogokolwiek oprócz swojego "koFFania"? :O

widze, ze czytanie ze zrozumieniem to umiejetnosc, ktora przerasta pewne osoby :D nie chodzi o to, ze nie ma sie prawa do wysylania komus innemu smsow, no ludzie :O sytuacja wyglada tak, ze koles wyslal dosyc czulego smsa przeznaczonego dla swojej rezerwowej laski do swojej oficjalnej dziewczyny i do tego jeszcze bezczelnie sie wypiera.

ja sie jej nie dziwie :D moj facet 2 albo 3 razy dostał neutralnego smsa przeznaczonego dla kogoś innego i tez nie byl z tego powodu zadowolony... a gdyby mi napisał cos takiego jak jej... no coż... nie skakałabym ze szczescia...

Oszczędna, tekst "kłade sie spać, dobranoc Madziu" jest CZUŁY?! :O Nie spodziewałem się, że niektórym kobietom tak CZUŁOŚĆ wystarczy :O Niby jak miał npisać, "Magdaleno"? :D

Gość 987654321123456789
gwoli ścisłości napisał tak cytuję: "dobranoc i słodkich snow madziu..."

na 1. stronie 399999 napisala, ze bylo to "ja juz ide spac..dobarnoc i słodkich znow madziu", no, ale skoro Ty lepiej znasz tresc tego smsa, niz autorka, ktora go dostala, to zwracam honor :D

Gość 987654321123456789
bo ja jestem duchem świetym :) soryyyyyyyy mea kulpa ;)

Nie no, faktycznie, powinien napisać "koszmarnych snów" :O Faktycznie, moje gapiostwo że nie dopisałem całej treści smsa. Może dlatego, że z mojego punktu widzenia to całkowicie neutralny sms, ale nie jestem kobietą, która czepia sie każdego słówka :O Wy macie w genach szukanie 156 dna i czytanie jedynie miedzy wierszami. A my jesteśmy prości. Pisząc "słodkich snów Madziu" mamy na myśli tylko to, a nie "śnij o moim sztywnym penisie, którego wepcham ci w doopę a usta zasłonię poduszką, żebys nie wyła" :O

mało stanowczy ja az takiedo 156 dna nie szukam jak podałeś :) ale mi tez nie byloby miło :) to nie jest powód do zerwania a do wytłumaczenia, zeby next time uwazal co do kogo wysyła :)

OK, a dlacyego w takim razie ten chlopak twierdzil ,ze to wcale nie bylo do madzi, tylko do autorki?

Gość 987654321123456789
bo autor smsa ewidentnie kręci ps. pewnie jest jeszcze pijakiem i złodziejem bo każdy złodziej to pijak :)

Gość 399999
twierdzil ze to było do mnie tylko był zmeczony i nie patrzył co pisze...i dlatego pomylił imie

Gość 399999
sory ale on nie jest pijakiem.. z pijakiem i zlodziejem bym nie chodziła

a juz kiedys pomylił? bo moj kumpel czesto myli ale tak na codzien, w smsach nigdy, bo chyba widzi sie co sie pisze... a jak sie mowi, to wiadomo ze mozna cos szybko chlapnąc głupiego...

Gość 399999
hmm tylko kilka razy zdarzyło mu sie pomylic..zadko bardzo myli smsy

Verdine - myślę, że gdybys ufała partnerowi to nie byłoby Ci przykro. I nie pisze tego złośliwie:) Oszczędna - dlaczego zaczął się wypierać? Bo to naturalny odruch obronny. Autorka zaczęła mu robić zadymę, tłumaczenie, że się pomylił bo był śpiący (czyli jak sądzę prawdziwe) nie było dla niej wystarczająco dobre, teraz chłopak musi wymyśleć coś innego. Do tego doprowadzacie Wy - swoim szukaniem dziury w całym. My mamy tak wypaczoną psychikę, że jak jest dobrze to nie sprawdzamy czy naprawde jast dobrze czy tylko nam sie wydaje:P A teraz Ty mi odpowiedz, co zrobiłabyś na miejscu chłopaka, jeśli faktycznie nie ma nic między nim a ta Madzią i zwyczajnie się pomylił? Powiedziałaś prawdę, ale Twoja druga połówka ma to w doopie, strzela fochy i tylko patrzeć jak zacznie twierdzić, że puszczasz się na prawo ilewo :classic_cool:

a jaka kobieta wierzy w 100% swojemu facetowi ?:) ja nie wierze :) i byłoby mi po prostu przykro ale nie robiłabym mu jakis wiekszych jazd z tego powodu...

Verdine, są takie, które wierzą. A przynajmniej doskonale to udają:P Tylko po cholerę być z kimś, komu się nie ufa? A skoro nie ufa, to na jakiej podstawie te pretensje? Skoro nie ma zaufania to trudno, żeby możliwe było rozczarowanie, prawda?:P

Gość 399999
starała bym sie mu wyjasnic ze to była tylko pomyłka.chciała bym udowodnic swojemu chłopakowi ze to tylko była prosta pomyłka.. jak mi tego smsa napisał to nie robiłam mu zadymy tylko on zobaczył ze sie pomylil i od razu zadzwonil do mnie i zacza sie tłumaczyc.pozniej dopiero sie pokłociłam z nim

Verdine - jeszcze coś. Która część tego smsa spowodowałaby, że byłoby Ci przykro? Bardzo chciałbym to wiedzieć. "Słodkich snów"? Czy są to słowa aż tak wyjątkowe i zastrzeżone tylko dla członków rodziny? "Madzia"? Mam koleżankę, z którą absolutnie nic mnie nie łączy, nawet nie jest zbyt atrakcyjna a mówimy do niej własnie Madzia. Bo jeśli nie te słodkie sny albo Madzia to za cholere nie wiem co:O