Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 399999

chłopak mi powiedział do mnie...

Polecane posty

Gość Prezgrałam Życie Na Kafeterii
a ja myle ze sobie dogadzał i pomyslał o Madzi:D:D

Gość 1234567....
jak facet jest zakochany w kobiecie i jest z nią już 1,5 roku to w nocy o północy byś go obudziła i powinien Twoje imię mieć na ustach ....zaspany był tak tak na pewno ....idiotyczne tłumaczenie mógł wymyślić coś lepszego .... napisz mu dziś wieczorem smsa w podobnej formie i bardzo czułego ale użyj innego imienia zobaczymy jak zareaguje ....jakby co odpowiedz jak on że zaspana byłaś :) a później kopnij go w dupę :)

Autorko, gdyby nie zadzwonił to też byłoby źle. I doskonale o tym wiesz:P Swoja drogą to myślałem, że właśnie nie zadzwonił :D Ale skoro zadzwonił to wie, że jeses zazdrośnica i chciał Cię od razu uspokoić. Zresztą dla mnie to normalne, że jeśli się pomyle przy wysyłaniu sms to albo dzwonię albo wysyłam drugiego sms z wyjaśnieniem.

wiec tak - gdybym ja dostała takiego smsa bylabym zła ze sie pomylił, ze myślał wtedy o innej i ze napisał do niej "Madziu" bo tak sie składa, ze mojego imienia nigdy jeszcze nie zdabnial :) a jak sie upominałam to zrobił to moze raz czy dwa a potem znow cisza :) tak wiec byloby mi przykro, ze jakas tam kumpla jest Madzią a ja np. Ewelina a nie Ewelinką :)

Pomarańczowy numerku, ale on myślał o autorce bo do niej wysłał tego sms :P A wolałabyś żeby Twój facet myślał o Twoim imieniu czy o Tobie? :P

Gość rację ma

p.s wysłał do niej, bo do niej pewnie najczesciej te smsy wysyła... czyli łatwo bylo sie pomylić, bo ja tez pisałam do kumpeli czy kumpla a konczylo sie na moim facecie bo z rozpedu wybierałam jego nr :)

Gość rację ma
facecik1984 przestań się oszukiwać koleś jedzie na 2 fronty i tyle

Gość roznie czasem bywa
moze pisal ze zwykla kolezanka i chcial sie pozegnac, a wy od razu wychodzicie z zalozenia ze 'jedzie na dwa fronty'

Verdine, chcesz powiedzieć, że pisząc do kumpeli NIE myslisz o swoim facecie? :P Ja o swojej partnerce myśle praktycznie non stop i może dlatego też czasem dostaje smsy, które nie sa do niej... :P

Gość najczęściej bywa
jednak źle-zdrada wyjdzie wcześniej czy później,naiwnych i głupich jest pełno,kto lubi kłamstwa-krzyż na drogę :classic_cool:

Gość eee slabiutko..
myslalam ze napisał wypieerdalaj! :D

Gość 1234567....
Mało_stanowczy....wiadomo że chciałabym żeby mój facet myślał o mnie a ja to między innymi moje imię więc tutaj nie ma dyskusji

Numerku, bez urazy, ale takie imię jak Twoje ma cała masa kobiet... I dlaczego nie chcecie zrozumieć, że chłopak pisał DO MADZI!!! Pomylił się wysyłając sms, całe to gadanie o pomyłce imienia jest goovno warte, bo on nie pomylił imienia!!!!!!!! On pomyślał o autorce wklepując numer telefonu, jasne?!

Gość 399999
czesc dziewczyny... wybaczyłam mu ze pomylił moje imie.moze naprawde wtedy pisałam do kolezanki ale myslał o mnie.usuna jej numer. napiałam do niej ,ze nie rzycze sobie zeby ona do niego pisała itp. ale jak wczoraj z chłopakiem o niej gadalismy to ona pusciła mu strzałke..teraz to nie mam watpliwosci ze on mnie ciagle okłamuje

Gość ale naiwna jesteś
399999-a wszyscy Ci mówili nie wybaczaj-no i co????