Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona dziewczyna

O co w tym chodzi?????

Polecane posty

Schemat jest taki: czuje, że cos zaczyna kombinować, ściemniać i momentalnie reaguje na to chłoem, dystansem, złym humorem(nie udaje, po prostu tak już mam) i cuda sie dzieją: on staje sie słodki, dobry, nadskakujacy....O co kaman? Dziś na przykład: poszedł do sklepu, nie było go długo-bo gadał niby przez cały czas przy zakupach z kumplem)a z domu nie mógł? czego miałam nie usłyszeć?). Cos mi nie pasiło, cos zaczął kombinowac(byłam osrta i zimna) ale pózniej powiedział, ze ten kumpel zaprosił go na jutro ale on że sie czyms wymiga. Nie czaję...

Gość ppppppppppppppp
w chuja cie robi

Gość bardz
wez ty go zostaw. ma inną jest tez opcja 2 robi z kumplem dla ciebie niespodzianke masz jutro urodziny?? heloł!!!!!!!!!!!!

jak go złapie na kombinatorstwie, to wywalę na zbity pysk, na razie brak mi dowodów.

innej raczej nie ma-bo cały czas spędza ze mna, pytanie tylko czy aby nie umawiał się z jakąś po kryjomu na jutro?

Gość avaya
byl na zakupach a pomyslalas ze moze byla kolejka albo kogos spotkal???albo wlazl do sklepu z np. grami czy plytami???? to nie powod ze zdradza!!!! czego panikujesz???a to ze jest milusi kiedy Ty jestes nerwowa i spieta to normalka.

aha, czyli jak ja się bocze, to on tym się martwi i stara mi się wtedy przypodobać?

Gość avaya
no mniej wiecej na tej zasadzie to dziala....nie wiem czy u wszystkich, u mnie tak to wyglada. ja wkurw a on milusi jak nigdy i wkurwia mnie jeszcze bardziej:-)

yhy, no nic...może więc jest niewinny, powiem mu żeby sobie szedł jutro do tego kumpla, krzyżyk na drogę!;)

Gość avaya
i przestan myslec ze on cos kombinuje i ze sciemnia!!! odrobinke zaufania!!! on tez ma swoje zycie i nie ograniczaj go tylko do Twojego towarzystwa, ma ochote spotkac sie z kumplem nich sie spotka. ZAUFANIE TO PODSTAWA Takie zycie!!

Gość avaya
madra dziewczyna!!!! tylko jak cos nabroi to nie win mnie:-)

eh, w dupie mam, jak mu nie pasuje, to spad...niech sobie broi:P