Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem...zalamka straszn

zalamka straszna.

Polecane posty

Gość nie rozumiem...zalamka straszn

dziewczyny ;mam faceta prawie 4 lata,z poczatku milosc wielka itp...widzimelismy sie baaardzo czesto,potem nawet zamieszkal ze mna jesten strasza o dawa latka),teraz jestesmy z soba za granica-nie pierwszy raz zreszta...ale o co chodzi..klocim y sie baaaardzo i to juz wizwiska normalnie ja mu dzis poiwedzialam szmiaciarzu on ty szmato -twierdzi ,ze mowi tak bym sama sie przekonala jak to jest jak go wyzywam i obrazam...ale jest okropnie,nie moge tego zniesc ,chce od niego uciec jak najszybciej..jest mi zle..baaardzooo;-(nie moge uwierz yc,ze tak szybko sie moze znisczyc tak wielka milosc ktora nas laczyla..powiedzial mi nawet,ze mnie nie kocha...boze....to straszne co ja mam robic?twredzi ,ze wszystko po nim splywa i jest taki jaka ja jestem??!?!?!?! i mowi to coi ja do niego mowie??!?!!!?! no sory...to jakis koszmar...co robic???;((((olac to i powoli sieprzac stad czy co??/pomocy:-((((((((((,oboje ostro dzis popilismy...musze sie przyznac;(

Gość zalamksa
up up

Gość kolorowaa kredkaa
nie ma nic gorszego niz kłótna po pijaku-hamulce puszczaja i mówi się wiecej nizby się chciało...A co do wyzwiski, to on ma rację-nie miej pretensji , ze cię wyzywa skoro i ty to robisz!

Gość zabij się to jedyne wyjście

Gość maxioo
najważniejszy szacunek. Mnie moja też b.chamsko wyzywała, choć ja starałem się być kulturalny. Raz pozwoliłem sobie na "niewinne" głupia, to była mega obraza. choć ona używała takich jakich nawet wcześniej nie słyszałem. Faceci są czuli w tym temacie i musisz się tego nauczyć. obelga p.t. szmaciarzu od kogoś kogo się kocha i ufa to straszny cios dla faceta. facetów można i należy poprawiać ale nie w ten sposób! pomimo pozornej gruboskórności tak naprawdę oni liczą na Was i wasze "dobre słowo". Upokorzysz faceta straci szacunek najpierw do siebie a potem wyleje się to na Ciebie. Przeproś i powiedz, że tak nie myślałaś, że to tylko nerwy i że tak nie uważasz i powinno być ok