Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jogurt jem

DUCHY

Polecane posty

mieliście jakieś przygody z duchami?? moja mama miała, jak umarł mój św pamięci wujek i mama jeszcze nie wiedziała o tym, to w nocy (była tak może 1,2) jak sie przebudziła zobaczyła postać machająca do niej, mama poszła sie napić mleka, i poszła spać rano myslała ze to jej sie przysnilo ale w kuchni stała butelka z mlekiem potem zadzwonila ciocia że wujek umarł, co się okazało? wujek przyszedł sie pożegnać ;)

Gość kiedyś siedziałam w pokoju
wieczorem i odrabiałam lekcję, nagle słyszę że ktoś siada na łóżko, a miałam takie troszkę skrzypiące, odwracam się, a tam na łóżku wgięcie jakby ktoś siedział... a nikogo nie było :(

...na Twoim miejscu posrała by, sie ze strachu, ja kiedys myslalam ze ktos mi chodzi po panelach w przedpokoju, a sie okazało że źle położone i skrzypiały :P

Gość to moze nie duchy
ale czesto mam cos takiego, ze oisoba z ktora trace kontakt meczy mnie nie materialnie noc przed. Glupio to brzmi, ale np. moj ex z ktorym nie mialam ZADNEGO kontaktu przez 2 lata postanowił się ni z gruszki ni z pietruszki odezwać. Noc wczesniej mialam takie schizy, że spalam przy zapalnym swietle - czulam jakby lezal obok mnie w lozku :o Albo kolezanka z podstawowki, tez x lat kontaktu. W noc przed jej wiadomoscia na NK slyszalam jej glos. Nie musze chyba dodawać, że spałam przy swietle 😭