toomuchtears 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Zgodnie z moim kalendarzykiem okres powinnam dostac ok 2-3 sierpnia, 28 lipca we wtorek lecialo w ciagu dnia troszke krwi , w środe też ale tylko troche i ból podbrzusza wsumie lecialo mi skapo a przez noc nic.W poniedzialek 27 lipca bylam na wizycie i ginekolog przepisala mi 2 opakowania luteiny w celu uregulowania okresu ale nie moge ich zaczac brac bo nie wiem czy mam okres czy plamienie:/ w czasie wizyty mialam badanie malym wziernikim chociaz jestem dziewica i nie wiem czy to przez te badanie tak ze mnie troche lecialo czy dostalam okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toomuchtears 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Przez jakies dwa tygodnie pilam magnez z Pluss moze dzieki temu nie mam takiego mocnego i bolesnego okresu jak do tej pory mialam...Slyszalam ze bol jest mniejszy jak sie bierze magnez przed okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Lipiec 30, 2009 magnez na okres - to jakas bzdura - wcale nie ma to wplywu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toomuchtears 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Nie wiem czy mam okres czy tylko plamienie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach