Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowa laleczka

Pupa i cipka

Polecane posty

Hej :-) Chciałabym się Was, drodzy Forumowicze, zapytać, czy znacie jakieś fajne zabawy z pupą i cipką, bo chciałabym zrobić niespodziankę mojemu partnerowi (jesteśmy razem 4 latka :-)) i zaskoczyć go czymś. Dodam, że mieliśmy już "przygody analne", ale chciałabym coś wyjątkowego :-). Z góry dziękuję za poważne odpowiedzi i uznaję, że są tu poważni ludzie :-)

powiem tak - gdybyś zadała takie pytanie na f23 odpowiedzią byłoby zapewne, że możesz mu naszczać do dzioba i nasrać na klatę a tak poważnie, to weź dziewczyno pomyśl - co możesz zrobić z tyłkiem poza wpuszczeniem doń swego faceta?

Ale jestem mondry. Zafsze mam coś mondrego do pofiedzenia. Bo jezdem mondry bardzo. A do tego bardzo mondry i bardzo mondry i bardzo mondry. No i cwel i parias i szmata i pedał. Nauczyłem się tego bo jestem mondry.

Gość pasem po gołej pupie
to raz, dwa chuj ci w dupę, to dwa zerżnąc dupę to trzy siedzieć cicho na dupie do cztery a cipę zaszyć

Gość przyjacieI in spe
ja też jestem kupą, no zobacz jak się dobraliśmy :)

Gość Ajron in bIack
O! podszyw się zaktywizował! Proszę cię uciekaj stąd a sio. Cwellu. Ale jestem mondry :)

Gość Sinanju
wersja light: wsadz sobie w cipke elektryczna wyciskarke do cytryn wersja hard: wsadz sobie lub facetowi w doope elektryczna wyciskarke do cytryn -scisnij paskiem jaja faceta tak by bardzo nabrzmialy i sprobuj wsadzic je razem z fiootem do ciipki (na poczatek sprobuj z normlanym rozmiarem jajek) ok, to byly pomysly zaczerpniete z WTFpeaople i eFuckt :P nie sprawdzone osobiscie :D wersje bardzo ligtowe z zycia wziete: zrob loda facetowi na zmiane lizac prawdziwy lod (moga byc zwykle kostki lodu) i pijac gorącą herbate.