Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcdvbythhytnjhrjrd

seks z ojcem

Polecane posty

Gość dcdvbythhytnjhrjrd

Dzisiaj miałam okropny sen.Śniło mi się,że leżałam na łóżku z moim ojcem i niechętnie uprawialam z nim seks ,on powiedzial cos tam,ze wiedzial ze jestem latwa .I za kazdym razem gdy do pokoju wchodzila moja mama albo brat to go odpychalam i pozniej dalej.Aż w koncu nie wytrzymalam i poszlam stamtąd i znalazlam sie na jakiejs łące.Dlaczego mialam taki sen ; / ? tylko prosze bez glupich komentów...

Gość lalika
nie martw sie, to swiadczy o twoich kontaktach z ojcem, prawdopodobnie masz bardzo dobre, albo bardzo zle i twoj sen moze tez oznaczac, ze sama nie wiesz jakie emocje zywisz do ojca, czesto go odpychasz, ale jednak probujesz ciagle naprawiac....mi sie kiedys snilo podobnie i wyczytalam w gazecie " wrozka". Mam racje z tym zwiazkiem z ojcem w twoim przypadku?

moja też miała taki sen. i tez był dla niej obrzydliwy. może to wynika z tego że ojciec to pierwszy mężczyzna jakiego poznałaś i coś podświadomie? snami się zbytnio nie przejmuj:D jak ja bym miał zacząć rozkminiać moje nocne urojenia to bym wylądował na oddziale zamknięty w pokoju bez klamek z maską na ustach...:classic_cool:

Gość o jezu tez kiedyś taki sen
miałam. Przestraszyłam się... Nikomu nie mówiłam, ale interpretacja podana wyżej może i ma sens...

Gość dcdvbythhytnjhrjrd
lalika : tak,kontakty z ojcem mam bardzo złe.Często się kłócimy,wyzywam go .W telefonie mam go zapisanego ,,skurwysyn " ;p I właśnie dlatego zdziwil mnie ten sen ;O

Gość lalika
no to nie masz sie czym przejmowac, sny wyrazaja nasze emocje . wiem, ze takie sny powoduja, az gesia skorke i przerazenie rano, ale twoj sen nie oznacza nic wiecej jak tylko to co wyzej napisalam. pozdrawiam

Gość dcdvbythhytnjhrjrd
lalika : dzięki za pomoc ;) ;* Pozdrawiam

Gość dcdvbythhytnjhrjrd
Ikea : napisz....