Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila_88

Ważne pytanie dotyczące całkowitego odstawienia tabl. anty!!!

Polecane posty

Gość Lila_88

Hej! Czy jest możliwosc ze jezeli brałam tabletki antykoncepcyjne YAZ(24+4) (24 tabletki z hormonami i 4 bez hormonow nastepne opakowanie zaczyna sie bezpośrednio po zakonczeniu pierwszego) dostalam krwawienie i w czasie tego krwawienia uprawialam seks bez zabezpieczen a w tym czasie nie bralam juz tabletek z nowego opakowania to moglam zajsc w ciaze??? POMOCY

Gość nie bo tabletki
chronia cie do konca tej przerwy, czy sa bez hormonow (czyli te 'udajace' czy tez wogole ich nie ma (przy zwyklych tabletkach gdzie jest tylko 21 tabletek)

Gość Lila_88
chronią mnie do końca ale kiedy odbywałam stosunek już nie brałam tabletek 3 dni!!!

Gość no to mozesz miec klopot
jezeli masz pecha

Gość Lila_88
są bez hormonów te 4 ale chronia do końca

Gość zdecyduj sie wreszcie
to bralas te tabletki cyz nie ? raz piszesz ze bralas ale kochalas sie w tych dniach, ktore przypadly na tabsy bez hormonow, jak ci odpowiadam ze chronia dalej te z HORMONAMi to ty piszesz ze uprawialas seks po 3 dniach nie brania tabletek w ogole, to sie zdecyduj kiedy uprawialas ten seks

Gość no to mogłaś wpaść

Gość nadiaaaaa
te tabletki działają na zasadzie że jeżeli zapomniało się wziac 1-7 tabletki z nowego opakowania a w tygodniu poprzedzajacym odbylo sie stosunek to jest mozliwosc ciazy. A ty przerwałaś całkowicie i na dodatek uprawialas seks po skonczonym opakowaniu. A uprawialas seks przed skonczeniem opakowania np 2 albo 3 dni wczesniej???

Gość Lila_88
Przeciez napisalam ze dostalam krwawienie ostatniego dnia przujmowania tabletek a w 3 dniu tego krwawienia uprawialam seks i w 4 tez czyli nie wzielam juz 3 tabletek!! Bo krwawienie dostalam w piatek a w poniedzialek uprawialam seks!

Gość Lila_88
Tak wczesniej tez uprawialam seks zanim skonczylo mi sie opakowanie

Gość przeciez napisala nie widzisz
"dostalam krwawienie i w czasie tego krwawienia uprawialam seks bez zabezpieczen a w tym czasie nie bralam juz tabletek z nowego opakowania to moglam zajsc w ciaze??? " UMIESZ CZYTAC????

Gość nadiaaaaa
hmmm... nie chcw cie martwic ale moglas zajsc w ciaze zarowno w te kilka dni przed zakonczeniem tabletek i w ten dzeien po zakonczenie w cxzasie krwawienia... Ale nie nakrecaj sie. Moja siostra tak zaszła w ciąże... co nie znaczy ze ty tez musiałas :) Bedzie co ma byc. Bedzie dobrze :)

Gość no to gratuluje głupoty
zabezpieczona już nie byłaś. Owulacja mogła nastąpić między innymi właśnie w trzecim dniu nie brania tabletek. Więc mocno sobie trafiłaś....

Gość Lila_88
dzięki za pocieszenie nadiaaaaa :) Jeżeli będe w ciąży to nie załamie się tym bo nawet by mi to pasowało :)hi hi

Gość Lila_88
Tez właśnie o to pytam czy jest mozliwosc ze jednak zaszlam w ciaze! :) :)

Gość tak jest taka mozliwosc nawet
duza! idz do lekarza najlepiej!

Gość Lila_88
Może ktos jeszcze sie wypowie???

Gość millll
hmmm powiedziałabym ze jest taka szansa :)