Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotyk lata

podajcie prosze zelazny zestaw kazdej kobiety

Polecane posty

Gość dotyk lata

co jest niezbedne w szafie kobiety?

Gość dhfjhgjfghlak
fajny temat, szkoda tylko, że nie ma żadnych wpisów ... więc ja wpisze kilka słów, oglądałam kiedyś program na ten temat: oczywiście rzeczy klasyczne, które można założyć na każdą okazje ... mała czarna, klasyczne proste jeansy a moim zdaniem powinno się mieć spodnie sportowe, na co dzień, eleganckie, tak samo buty trzeba mieć kilka rodzajów, żeby na różne okazje pasowały ... a nie same szpilki i kiecki a tu sie trafia wycieczka rowerowa i co wtedy ... dobrze mieć wszystkiego po trochu i raz ubrać sie bardziej elegancko a raz na luzie ,, sandałki i jeansy ale tez jestem ciekawa waszych opinii

Gość monkom
niezbędne???hm ... wszystko 1.dobra (dopasowana) bielizna ;) oczywiscie sexsowna ( no i sportowa również czasem się przydaje ;p) 2. jansy 3. wygodny t-shirt 3.sportowe buty 4. marynarki , swetry , bolerka itp.:) 5. wygodne wysokie szpiltki 6. japonki 7. sandały 8. "mała czarna" ( choć sama takiej nie posiadam , wiem ze jest niezbędna ) + torebki , apaszki , szale

temat rzeka poruszany na tym forum wielokrotnie:P nie będę powtarzać już rzeczy które dziewczyny napisały. dodam tylko że każda kobieta potrzebuje masy dodatków im więcej tym lepiej. bransoletki, szale, paski, kolczyki, chusty, naszyjniki, brożki potrafią zmienić strój nie do poznania. i dodałabym jeszcze dres (sprzątanie tez niestety jest wpisane w nasze życie a wygodniej to robić w czymś luźnym, nie mówiąc o ćwiczeniach, czy nawet aby przejść na basen prze hol;/) właściwie to potrzebujemy wszystkiego po trochu:)

ja za rzeczy niezbedne u siebie uwazam: - min.2 pary dzinsow, min.2 pary spodni z kantem - min. 3 koszule z dlugim rekawem i 3 z krotkim - kilka swetrow grubszych i kilka cienszych - min.2 zakiety - kilka spodnic - koszulki z krotkim i dlugim rekawem - buty:adidasy,szpilki,polbuty,klapki,kozaczki - i dodatki:szaliki,chusty,bizuteria kolorowa,moga byc jakies materialowe broszki dopinane do szalika albo do kurtki - zawsze to duzo zmienia,oczywiscie torebki,czapki,rekawiczki,paski do spodni itp.

Gość skórzane /skóropodobne spodnie
tez powinny byc w takim zestawie + ze 2 skórzane kurtki (zimowa/ letnia)