Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze niewiem sama

dziewczynka urodzila sie w polowie lutego

Polecane posty

Gość kurcze niewiem sama

na jaki rozmiar ubranka w tej chwili??

Gość zależy jaka jest duża
bo wiesz, niektóre póroczne dzieci mają prawie 10 kg, a moja mala ma 2 lata i waży 13kg. musisz zapyać jaki rozmiar ubranek nosi mala.

ja bym kupila 74 bo 68 moze byz za mały vo wiąże się z tym, ze juz tego nie ubierze, a 74 bedzie akurat. Powiem tylko tyle.. Moja jedna bratowa urodzila w styczniu - teraz jej synek nosi 86 jest bardzo duzy. Moja druga bratowa urodzila miesiac poźniej i jej maly nosi teraz 68.

Gość tu
kup większe- doroście

moja córcia w tej chwili nosi 86 rozmiar urodzila się w syczniu 2008r a jak miala tyle co ta dziewczynka to 68 choc i sporo ciuszków 62 miesciło się (a była zawsze dosc długa)

Gość kurcze niewiem sama
cvhodzi o to ze kolezanka mojego meza chce odkupic od nas ubranka po mojej córci (ma 2 latka) no i wiem tylko tyle ze mala urodzila się w polowie lutego, nic wiecej a na wieczór mam przygotowac ubranka i niewiem na jakim rozmiar powyjmowac:O dziewczynka raczej szczuplutka i takiej sredniej długosci:P

zależy jak duze dziecko! ja bym kupiła na 74, bo w 68 może już nie wejść, a jak będzie za duże to im tak dorośnie do niego :) moj synek te na 68 cm nosil jak miał 2 miesiące! a teraz nosi na 80 czasem nawet na 86! ale jest dużym chlopcem :D

Gość kurcze niewiem sama
zapomnialam juz jak moja coreczka byla mala heheh jejku jak to szybko sie zapomina, więc najlepiej przygotowac na 68 i 74 tak??

Gość mój jaś się urodził
na początku lutego i teraz nosi duże 68 i 74

Gość a moja nosi
moja urodzila sie w styczniu nosi teraz 86 mysle ze powinans kupic wieksze bedzie mialo na pozniej a jak nie to poprostu zapytac rodzicow o rozmiar moja dostala sukienke na 74 od kolezanki i nigdy jej nie zalozylam corkce a kolezanka urwala cene a przy okazji metke wiec wymiana nie wchodzila w gre

Gość kurcze niewiem sama
mam wrazenie ze nikt nei czyta o czym ja pisze:O ludzie ja nic nie mam zamiaru kupowac:O

kurcze wielkie te wasze dzieci moja mała ma 84cm wzrostu a urodzila sie w styczniu 2008 r wazy 11kg a ma kolezanke od siebie miesiąc starszą i tamta jeszcze pol glowy nizsza no i moja ma kurteczke na 74 cm pisze ze od 6-9msc a ona 18msc ma i w niej smiga i rekawki teraz juz dobre bo jeszcze 2 msc temu przy dlugie byly a naprawde Oliwka jest spora, myslalam ze jest nawet za wysoka jak na swoj wiek

moj maly urodzil sie pod koniec lutego i jest raczej przecietnej wielkosci a ubranka na 68cm(3-6 miesiecy) sa na niego juz przyciasne wiec powoli zaczynamy ubierac te na 74cm(6-9 miesiecy). Najlepiej przygotuj na 74 cm i wieksze, ostatecznie dziewczynka ma juz niedlugo 6 miesiecy

Gość wyciagnij wszystkie niech ta
dziewczyna wybiera co chce

Gość poza tym matka ci powie jaki
chce rozmiar i wyciagniesz rozmiar rozmiarowi nie rowny

Gość to ile ty masz tych ciuchow do
sprzedania? nie wstydzisz tak odsprzedawac?znajomej?

Gość kurcze niewiem sama
to nie jest moja znajoma mąż ją zna bo jego rodzice mieszkają w tym samym bloku co ona, a dlaczego mam oddac za darmo ja za nie duzo pieniedzy zaplacilam ubranka w bardzo dobrym stanie i mam je oddac,no chyba zartujesz pytam na jaki rozmiar bo chce je poprasowac bo w kartonach troche si epogniotly zreszto jakbym wszystkie wyjela to ona niewiedziala by co brac tyle tego, dlatego chcialam jeden dwa rozmiary wyjąć i tyle, umówię sie z nią na koniec pazdziernika zeby przylsza to znow sobie wybierze wieksze ubranka i zimowe rzeczy (kombinezon, sliczne z tamtego roku kozaki mamy w których córka ze 3 razy byla) wyjelam 68 i 74 no i nie które na 62 cm bo pamietam ze w tych moja córka chodzila jak miala jakies 7 msc (rozmiarówka jakas zanizona)