Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannah88888888

zinterpterujcie TO nie jest ptak

Polecane posty

Gość hannah88888888

Witam proszę o interpretacje tekstu piosenki Kayah - To nie ptak Wiem że on ją rozkochał zmienił, zamknął w klatce chciał ją wyłącznie dla siebie a później zostawił a ona się zabiła. Jednak skąd te słowa Widziałeś wczoraj skrzydła jej Jak je chowała pod sukienkę Czy ona była aniołem czy to on ubzdurał sobie że ma nie wiem a chce rozumieć piosenka: http://missdiesel.wrzuta.pl/audio/9tMyrd2YKBc/kayah_bregovic_-_to_nie_ptak W kolorowej sukience krząta się Raz po raz odwraca głowę Uśmiech śle Mógłbyś przysiąc że Widziałeś wczoraj skrzydła jej Jak je chowała pod sukienkę Lecz ona To nie ptak czy nie widzisz? To nie jest ptak Ona to nie ptak To nie jest ptak czy nie widzisz? Kocham ciebie mówi każdy jej mały ruch Lecz ty wśród kolorowych falban szukasz piór Bo jesteś pewien że Wczoraj widziałeś skrzydeł cień Dlatego klatkę zbudowałeś Lecz ona To nie ptak czy nie widzisz? To nie jest ptak Ona to nie ptak To nie jest ptak czy nie widzisz? Tego dnia, gdy ciemność skradnie serce ci Ona w oknie będzie śmiać się lecz przez łzy Rozpuści czarność włosów i Zmieniona w kruka skoczy by Za chwilę oknem tym powrócić tu lecz jako Rajski ptak bo tak chciałeś Jako rajski ptak Rajski ptak Jako rajski ptak bo tak chciałeś

Gość izaaaaaaaaaaa
Piękna piosenka