Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5t6hty

smierc dziadka

Polecane posty

Gość 5t6hty

moj dziadek umarl 2 dni temu. oczywiscie jest mi przykro z tego powodu, jednak sa wakacje, chcialabym zyc wlasnym zyciem, spotykac sie z ludzmi i chodzic na imprezy, oczywiscie bez tanczenia. po jakim czasie moge? czy wypada mi isc na spotkanie towarzyskie w tym samym dniu w ktorym byl pogrzeb ?

Gość ghghhhhg
wypada,niewypada...masz własne zdanie??czy raczej istnieje koniecznosc konsultacji z osobami trzecimi??

Gość 5t6hty
własne zdanie nie wlasne zdanie. mam inny poglad na swiat niz reszta ludzi, dlatego chce sie zorientowac jak to jest odbierane przez wiekszosc. mieszkam w zascianku i nie chce zeby pozniej wytykano mnie palcami. zreszta nie chce tez zawiesc matki. wiec cyz to byloby ok czy nie ok?

Gość ghghhhhg
w tym samym dniu co pogrzeb chcesz isc na zabawe....??pytajac o cos takiego dajesz dowód swojej niedojrzałosci

Gość 5t6hty
nie zabaw,a spotkanie towarzyskie

Gość ghghhhhg
chyba lepiej jak w tym dniu bedziesz z rodzina...rodzicami a nie kolezankami...

Gość hmmm iść zawsze mozesz
pytnie tylko, czy masz ochotę bawić się tego samego dnia, w którym pochowasz dziadka. ja bm nie miała najmniejszej ochoty spotykać się wtedy towarzysko, po prostu dlatego, ze byłabym smutna, a smutna osoba w towarzystwie, to nie jest najlepszy pomysł.

Gość 5t6hty
moja rodzina sie do mnei nie odzywa. :) przed smeircia dziadka ostro poklocilam sie z rodzicami. i chyba nawet smeirc dziadka nas nie pogodzi.

Gość a iile masz lat

Gość 5t6hty
19

Gość hmm iść zawsze mozesz
Po prostu odpowiedz sobie na pytanie- czy w dniu, w którym pochowasz bliska osobe chce Ci się iść na spotkanie z przyjaciółmi,, na którym na pewno będzie kupa śmiechu, czy moze spędzić ten dzień w ciszy. Moim zdaniem mogłabyś sobie darowac spotkania w ten dzień, ale to twoja decyzja. A ile masz lat?

Gość 5t6hty
mam 19 lat, no racja, dzien pogrzbeu trzeba sobie darowac. a jak dalej ?

Gość hmmm iśc zawsze mozesz
a dalej, jak Ci serce podpowie. jeśli uznasz, ze masz już ochote się bawić- to się baw:)

Gość 5t6hty
ok :) dzieki

Gość gość
Stary temat ale muszę to napisać. Wczoraj zmarł mój Dziadziuś. Wypada, nie wypada??? Nie miałabym siły nigdzie iść. Nie myślę o imprezach ani o spotkaniach... Siedzę i ryczę. .. Wszystko zależy od tego czy się kocha, kochało.....