Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola11.10

PROSZĘ O PODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość Jola11.10

Jestem w drugiej ciąży moja pierwsza ciąża zakończyła sie cc wczesne odpłynięcie wód i brak postepu porodu.Leżałam na porodówce 19 godzin dopiero zrobili mi cesarke.Było to dokładnie 2.5 roku temu.Teraz mam termin na pazdziernik.Blizna którą mam po cc strasznie mnie swedzi,czuje tak jak by miala mi sie rozejśc.Czy drugi poród też bedzie cc?Dużo znajomych mówi że zazwyczaj robią do 3 lat drugie cc,i ze boja sie właśnie o tą blizne żeby sie nie rozeszła.Co wy na to?Może któraś miała taki przypadek.Bardzo dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi na ten temat.Pozdrawiam was wszystkie.

Gość Jola11.10
????????????

Gość Jola11.10
????????????

Gość odpisuje na pół etatu
to zalezy na jakiego lekarza trafisz. moim zdaniem powinnas o tym porozmawiac z lekarzem prowafdzacym twoja ciąze bo ciezko cokolwiek odpowiedzieć. Utarło sie przekonanie ze kobieta rodząca pierwsze dziecko przez cc, kazde nastepne powinna urodzic w tan sam sposób. wedlug nowej mody płynacej do nas ze świata, wczesniejsze cc nie jest przeciwskazaniem do kolejnego porodu naturalnego. Jesli czujesz ból blizny po cięciu musisz o tym porozmawiac z lekarzem.

mim prawie dokladnie tak jak ty, nikt mi nawet nie sugerowal sn... I to w UK, gdzie za cc nie przepadaja. Musisz pogadac z sensownym lekarzem, on powinein pomoc ci zadecydowac...

Gość Jola11.10
Moj lekarz do którego chodzę twierdzi ze robi tylko wtedy cc jak jest zagrorzenie życi dziecka.Ale dodam jeszce że nie bede rodzic w szpitalu gdzie on pracuje.Tylko w tym co rodziłam pierwsze dziecko.Ten niby szpital słynie z cc.Kurde niewiem co myślec poród coraz bliżej i coraz bardziej sie boję....

Gość odpisuje na pól etatu
zadzwon do spzitala w którym bedziesz rodzić i zapytaj. opisz sytuacje i dowiedz sie czy masz sie przygotowac do cc czy do porodu naturalnego.

Gość Jola11.10
Myślisz że powiedzą mi takie rzeczy przez telefon?