Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehahaha

Uroda - coś ważnego?

Polecane posty

Gość hehehehahaha

Gdybyś miała ocenić przy ocenie faceta, jaki udział procentowo w ocenie całości faceta stanowi uroda(sam wygląd) - bez tonacji głosu, mimiki, czy też gestykulacji, to ile by to było? Drugie pytanie, czy są jakieś wolne dziewczyny, które mają wymiary zbliżone do 90x60x90?

Gość Dlaczego tak jest
A czy tonacja głosu też jest tak ważna w ocenie faceta przez kobietę?

Gość tador
A znasz piosenkę? Urodo, urodo, gdybym ja cie miła, dostała bym chłopca jakiego bym chciała :-)..\ cgyba jest dość ważna, choc na pewno nie najważniejsza!

Gość hali beri
uroda jest wazna, nie ma sie co czarowac, a co do wymiarów-mam dokładnie takie same.

Gość Hali beri
ale na szczescie wolna juz nie jestem.

Czerwone jagody wpadają do wody, powiadają ludzie że nie mam urody... Nananana..:) Ale bym sobie na wesele poszła.

Gość kamiluchna
ja mam 89x67x91 sa zblzone;) uroda u faceta jest wazna w 40%

Gość ju spin mi rajt rałnd
a moim zdaniem jest bardzo wazna, mozna by powiedziec ze najwazniejsza, przeciez nie bede z kims kto mnie nie pociaga...

uroda generalnie jest ważna, ale facetów ocenia się w innych kategoriach niż kobiety. Facet nie tyle musi być klasycznie "ŁADNY", ile interesujący, musi umieć sie podobać w jakiś tam sobie właściwy sposób. Kobieta natomiast musi emanowac wdziękiem i urokiem, a najlepiej pięknem :)

Gość biedroneczka87
ja mam 80 na 64 an 92

Dla mnie wygląd przy pierwszej ocenie faceta jest bardzo ważny ;) Stanowi ok 80%. Jednak z czasem znaczenie urody spada na rzecz charakteru do ok 30% ;)

Gość sukienka w groszki i w kropki
Ja mam na odwrót:D 60X90X60:D A co do urody... Uroda to całośc - postępowanie,charakter, gesty, głos, ciało&twarz. I mózg.Poczucie humoru, inteligencja, zainteresownia. Można ując gestem, głosem, bo ileż ludzi ma ciemne czy jasne oczy, ale własnie skupisko cech sprawia, że to własnie są te oczy i tak dalej.

Gość hehehehahaha
Wszystkie podałyście duży udział... a ja myślę, że dla kobiet uroda to nie tylko wygląd zewnętrzny. Dla was nie liczy się tyle co sam wygląd (czyt. to, co dała natura) ale wszystko co się z wyglądem łączy - ubiór, styl, być może mimika twarzy, gestykulacja, a nawet sposób w jaki mówi... Dlatego ja jestem raczej opinii, że to, co dała natura stanowi dla was ok 10% reszta w ocenie faceta to wszystko, co zostało nabyte od urodzenia.

Gość juka833333
hehehehahaha - zgadzam sie. facet nie musi byc super przystojny, czasami wystarczy jakis jego wyraz twarzy, gest, styl poruszania sie. ja np. mam takie cos:) ze nie zakochuje sie od pierwszego wejrzenia, dopiero zauwazony po pewnym czasie gest, mimika - sprawia ze czuje to "cos".

Gość juka833333
choc oczywisce sa pewne typy urody faceta, na ktorego w ogole nie zwroce uwagi")

Gość hehehehahaha
Cartoon otóż z tym się mylisz, od urodzenia do może mamy sam głos, ale na sposób mówienia składa się dykcja i tonacja, a to już nie jest cecha pierwotna, ale wtórna.

Gość hehehehahaha
Jedni mają większy dar, inni mniejszy... ale skoro tak bardzo uważasz, że to cecha pierwotna. Dam Ci dobry przykład, osobę, która się jąkała i mówiła niewyraźnie. Chłopak poszedł do logopedy, zaczął pracować nad sobą i teraz mówi super wyraźnie. Kolejna sprawa aktorzy i prezenterzy, może i mają lepsze start, większe umiejętności, ale i tak musieli mnóstwo czasu poświęcić pracy nad dykcją;)