Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego tak jest

Bardzo pewny siebie facet

Polecane posty

Gość Dlaczego tak jest

Powiedźcie mi drogie Panie jak oceniacie faceta (Bez względu na to czy jest wysoki czy niski czy brzydki lub ładny), który jest bardzo pewny siebie?

Gość Dlaczego tak jest
Czemu jest dla Ciebie chujem? W sumie dla takiemu facetowi to obojętne bo ma i tak w czterech literach co kto o Nim sądzi. A pytam tak bo zauważyłem, ze tacy co są chojrakami i wiedzą czego chcą są przez kobiety rozchwytywani :)

który jest bardzo pewny siebie?" ale ze co ? przeciez to zaleta a nie wada

Gość natalliii
Facet pewny siebie jest zazwyczaj przystojny, a jak nie to na swoj sposób uroczy.. fajnie sie ubiera i NIE BOI SIE PODEJSC DO LASKI.. ma gadane, a kazda kobieta lubi czuc sie adorowana i ta jedyna, chociaz on adoruje wszystkiue.. zazwyczaj ma poczucie humoru...i zazwyczaj jest pewny siebie z jakiegos powodu: jest przystojny, kasiasty, cos tam cos tam.. ja takich lubie :)

Gość Dlaczego tak jest
Nie koniecznie jest przystojny. No dobra chodziło mi o faceta, który no nie jest jak Ronaldo, zwykły chłopak, zwykły wzrost czy nawet niższy ale ma cholerna pewność siebie. Tylko On i koniec się liczy, One jest najlepszy, On wszystko zrobi. Nawet nie boi się powiedzieć to co myśli facetowi, który jest "2 na 2"

Gość natallii
to taki facet jest nawet nawet, troche narwany, troche głupi ale w gruncie rzeczy fajny... jak on sie czuje dobrze w swojej skorze to inna osoba także się bedzie przy nim dobrze czuć ;)

I to jest najzabawniejsze że tzw. pewny siebie facet najczęsciej nie wiem sam czego chce :)

Gość Charakter i odpowiedzialnośc
zyciowa pozatym troche uroda no i musi byc wierny to bez zadnych wyjatków

Gość gość
Kobiety lubią pewnych siebie facetów bo zakładają że tylko tacy są choć w miarę przystojni. W praktyce się okazuje ze jeśli już jakimś cudem brzydal ma tę pewność siebie (np: przez brak umiejętności dokonania samooceny) owy biedak i tak ją traci ku zdziwieniu swemu jak i kobiety.

Gość gość
natalliii 2009.07.30 skad my sie znamy maleńka?

Gość gość
gość dziś odpowiadasz na post sprzed 7 lat! czekaj na odpowiedź, dziewczyna na pewno zaraz odpisze :):):):)

Gość gość
ma być madry jak jest głupi to żadna pewność nie pomoze ,ale dla idiotek wystarczy