Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eaudegloss

Negatywny Test ciazowy - a okresu brak

Polecane posty

Witam! mam cholernie ogromny problem ! Miesiac temu odstawilam tabletki antykoncepecyjne i nie powiem razem z partnerem uzywalismy do woli :) oczywiscie oboje bardzo chcemy miec dzidziusia. Juz tydzien spoznia mi sie okres po zrobieniu chyba 6 testow ciazowych pokazuja one ze Wynik Jest Negatywny - czyli ze nie jestem w ciazy. Niewidza mnie dobija ! czy jest mozliwosc ze moge byc w ciazy skoro nie mam okresu lecz test sie myli! Prosze o Pomoc !

Gość salllly
mozesz byc w ciazy ale raczej brak okresu spowodowany jest odstawieniem tabletek anty. Ja przed braniem tabletek mialam cykle 29 dniowe a teraz mam 39 albo i dluzsze :/ a minelo juz pol roku i przez te pol roku myslalam ze to moze jednak ciaza bo okres sie spoznia :)

po odstawieniu zdarza się zatrzymanie miesiączki, jeżeli nie dostaniesz miesiączki w ciągu tygodnia to powtórz jeszcze test i jak nadal będzie negatywny, to idź do ginekologa

Gość wlasnie
nie sadze,aby byla to ciaza,ale mozesz sprobowac za kilka dni powtorzyc test.

Problem w tym ze ja juz kiedys mialam przerwe z tabletkami ale zawsze dostalam okres. Pierwszy raz tak strasznie sie spoznia juz teraz 8 dni ! Dziewczyny ide do lekarza w sobote bo nie wytzrymam w tej nie swiadomosci.

to, że do tej pory po odstawieniu miałaś nie znaczy, że i tym razem ma tak być, ale dobrze, że idziesz do lekarza :)

Hally mam w domu test ciazowy, wizyte u lekarza na sobote rano i .....boje sie ten test teraz zrobic bo niewiem sama chyba mam nadzieje ze jestem w ciazy....jutro piatek ide do pracy poczekam do soboty musze sie wziasc w garsc. A ty masz dzieci ?