Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i co mam zrobić

Tylko sport mu w głowie

Polecane posty

Gość Football Man
Dziś Polonia Warszawa gra w Lidze Europejskiej z NAC Breda (Klub holenderski) i w centrum Warszawy ile kibiców holenderskich i co najważniejsze Rodzice z dziećmi w szalikach NAC Bredy. Inna kultura ale to jest piękne, chciałbym mieć żonę, która by podróżowała ze mną za drużyną, której kibicuje oraz aby uprawiała ze mną przeróżne sporty :)

Gość Holandia to inny świat
W Holandii kibicowanie jest przypisane już kulturze tego kraju tak samo jak w Anglii. W Polsce niestety dziewczyny kojarzą kibicowanie klubom piłkarskim czy koszykarskim z dresiarstwem :/

Gość Darek z Warszawy
To, że piłka nożna jest popularnym sportem (W USA akurat nie :P) to nie oznacza, że każdy facet się zna na niej. Każdy powiem, że pójdzie na meczyk a tak na prawdę pasjonuje się bo ktoś tam się pasjonuje ale w tym nie siedzi. Ja non-stop pasjonuje i interesuje się piłka nożną i koszykówką :)

Gość Darek z Warszawy
"Heroiczna walka piłkarzy Legii pozostawiła w Danii dobre wrażenie, ale z gorszej strony zaprezentowali się jej kibice. Grupa kiboli, która udała się do Kopenhagi bez biletów dystrybuowanych przez klub przed stadionem urządziła rozróbę w wyniku, której zatrzymanych zostało 150 z nich." No nie znów :/

Ja juz byłam na meczu, ale reprezentacji Polski. Emocje są nie do opisania, haha porównywalne z orgazmem jak nasz drużyna strzelała gole;) Ale bałabym sie iśc na mecze ligowe, tam zawsze jakieś rozruby :(