Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zziizzkkaa

SEX w ciąży

Polecane posty

Gość Zziizzkkaa

Jak to jest u Was? Macie większą ochotę, mniejszą, w ogóle nie macie ochoty, boicie się o dziecko, nie czujecie się w tym czasie seksowne i unikacie?

Gość zabcia 82
czułam się jak nieseksowny futerał na dziecko, jakoś nie mogłam się wyluzować do końca ...

Gość gagagahjajancuc
u mnie bylo super :)

Gość nunnnnnnnnnnnnn
ja nie czuje sie sexownie moj partner moglby sie bzykac pare razy dziennie ale ja jakos nie moge sie przelamac czesto sie klocimy o to ze on ma duze potrzeby a ja mu nie umiem dogodzic jestem w 8 miesiacu ale nie mam duzego brzucha przytylam 10 kg

Gość Zziizzkkaa
no ja właśnie też czuję się z deczka aseksualna :/ choć moj partner uwaza, zejestem super seksi ... i mamy male spiecia ...

Gość George telefon dzwoni
Moje libido znacznie spadło w ciąży... Mojego męża niestety jeszcze bardziej, bo pojawił się u niego lęk o dziecko. Patrzy na mnie nie jak na kochankę, ale matkę jego dziecka :/i nie umiem mu wytłumaczyć, że to 2 różne sprawy.

Gość Zziizzkkaa
George --> to ciekawe, że u męża pojawił się ten strach, ale obawiał sie uszkodzic dziecko, czy jak?

Gość jestem w 39 tc
Moje libido w ciazy spadlo do minus dziesieciu chyba...Naprawde jak zawsze mialam ochote na rozne igraszki to w ciazy wrecz przeciwnie. Mimo to kochamy sie regularnie, bo moj maz jest czuly i jednak potrafi na mnie pozytywnie wplynac ;), ale jednak duzo rzadziej niz zwykle. Teraz pod koniec ciazy kochamy sie jeszcze mniej, bo jednak nie jest to proste z takim brzuchem...:)

Gość George telefon dzwoni
Tak :) CZytałam o tym. To zupełnie normalne. Po prostu co wrażliwsi faceci tak mają. Boją się, że wstrząsy, kołysanie biodrami, ocieranie brzuszkiem, czy bakterie mogą dotrzeć do dziecka i skrzywdzić je.... :D no i, że mnie może boleć, bo narządy rodne są przekrowione itp.

Gość Zziizzkkaa
Ja jestem na poczatku 4 mc i bardzo trudno jest mi siebie sama naklonic do zblizenia ... moze im dalej w las, jak sie to mowi, bedzie lepiej. Mam nadzieje, bo nie chce doprowadzic do jakiejs hiper frustracji mojego partnera ...

Gość niestety...
...po ciąży 2 lata i jestem ciągle zmęczona i dalej nie mam za bardzo ochoty, no kochamy sie, ale jest jakoś inaczej przed byliśmy jak 2 króliczki ;)