Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blicka

nie mogę przytyć..

Polecane posty

Gość blicka

wiem, że to może brzmieć dziwnie, bo wiekszość kobiet ma odwrotny problem. ja jednak chciałabym ZDROWO przytyć. zawsze miałam niedowagę. robiłam badania i wszystko wychodziło ok. znacie może jakąś dietę, która pomoże mi nabrać ciałka?

Gość kobieto nie piernicz
jedz przez tydzine hamburgery, chipsy i inne frykasy i od razu przytyjesz! A nie bedziesz gadala ze nie da rady

Gość blicka
właśnie dlatego zaznaczyłam słowo ZDROWO, żeby nie dostawać takich rad.

Gość blicka
może któraś z Was miała podobny problem?

Gość blicka
szkoda, że nikt nie ma podobnych doświadczeń.

Może udaj się do dietetyka. Możesz spróbować produktów wysokobiałkowych i węglowodanowych.

Gość blicka
trzeba mieć na to kasę.

Gość Wiolaaaaaaaa
Moja siostra tez tak ma ;/ Nie rozumiem jej ;/

Gość duhsds
W moim mieście nie ma żadnego dietetyka, a w innych miastach kasują tyle, że szok. Wiadomo, że nie skończyłoby się na 1 wizycie, więc wydałabym fortunę, nie stać mnie na to. Ja też chciałabym przytyć w zdrowy sposób. Chociaż na mnie to nawet nie działa niezdrowy, przez tydzien codziennie jadłam kebaba i nic:P Mam 163 cm, ważę 46 kg, jestem po 20 stce:( Chciałabym przytyć tak z 4 kg

Gość kobieto nie piernicz
zdrowo? zadne przytycie nie jest zdrowe! To jedz duzo weglowodanow typu makarony, bialy chleb, produkty na bazie maki pszennej, duzo ryzu, na to tez nie masz kasy?

Gość blicka
ale nie w mojej mieścinie. w każdym bądź razie zobaczę co da sie zrobić.

Do Pani z przedostatniego postu. Dla osób mających silną niedowagę, przytycie nie jest niezdrowe, oczywiście wszystko z umiarem. W każdej mieścinie chyba można kupić produkty wysokoenergetyczne.

Gość blicka
mówiłam akurat o dietetyku.

Gość blicka
i nie każde przytycie jest szkodliwe. kiedy robi się to z umiarem i odpowiednimi produktami to w porzadku.

Gość gosiaczekrrrrr
dolaczam do grona mam 156 i waze 42 góra:( rozumiem cie i nikt inny nie zrozumie nas, inni potrafia tylko dosrywac wystarczy wiecej jesc, nie odchudzaj sie itp rzygac mi sie chce od takich tekstow!!!! wydaje mi sie tzn moj ginekolog tak powiedział ze to moga byc problemy z tarczyca niestety zaden cymbal nie skierowal mnie nigdy na badania.... moze jak zaczne dobrze zarabiac to zrobie sobie badania i zaczne sie leczyc prywatnie

Gość ona z niewieadomia
wiecie co dziewczyny zawsze odkad pamietam mialam 164 cm i warzylam 45kg i moglam jesc i jesc i nic... gdy skonczylam 23 lata zaczelam przybierac teraz po 2 latach warze juz 53 i jest SUPER takze glowa do gory! Szczeze mowiac lepiej czulam sie chudsza

Gość blicka
ja właśnie mam 156 i ważę 40 kg, czasem spadam do 39. nie wyglądam jak anoreksja, bez przesady, jestem po prostu drobna. jednak chciałoby się przytyć kilka kg.

ja stosowałam jakieś diety mające wspomóc przybieranie na wadze, suplementy etc i nic . zaczęłam cwiczyć bardziej siłowo wspomagając ćwiczenia białkiem trochę przybrałam (mając 165cm ważyłam chyba 43kg zaczynając ćwiczyć.. od LO ważyłam 47kg, schudłam do tych 43 czy 42 dzięki antytabsom którymś :o ) - dlatego ja mogę polecić tylko cwiczenia plus odpowiednia dieta (nadwyzka kcal i białeczko)

Gość blicka
trzeba spróbować..

Gość blicka
Gosieczekrrrrr ile masz lat?