Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LondonBridge

Tajemnice..Zagadki..Historie..

Polecane posty

Gość LondonBridge

Hej. chciałabym piac na ytm forum rózne dziwne historie które sie przydazyły nie tylko mi ale i wam. Rozmawiac o róznych tajemniczych zdarzeniach oraz przedmiotach itp. Wiem ze znajada sie osoby które odrazu beda pisac rózxne wulgaryzmy typu łupia jestes nie amsz co robic itp.. Ale mam nadzieje ze znajada sie jakies madre osoby. chciałabym zaczac od STREFY 51.. Co oniiej sądzicie.? Jak myslicie co tam robią.??

Gość magdaaaaa
Mi się wydaje ze tam badaja zjawiska pozaziemskie :)

zapewne niedowiemy się prawdy nigdy gdyż nawet jeśli tam się coś stało to i tak wiele zmyślił świat mediów a jeżeli to jakies projekty wojskowe to zapewne nikt ich niewyjawii

Gość magdaaaaa
kiedys napewno sie dowiemy.

bardzo mnie ciekawi sprawa związana z plemionami amerykańsko południowymi i egipcjanami naukowcy wyliczyli mniej więcej jaki czas były budowane Piramidy tych wielkich kultur doszli do wniosku że w dzisiejszych czasach w tak krótkim czasie (jak to zrobili egipcjanie i aztekowie) nikt niepotrafiłby zbudować takiej konstrukcji

Gość LondonBridge
No bo teraz ludziom nic sie nie chce..

Gość bo piramidy były budowane za
pomocą technologii predatorów, po to żeby młodzi predatorzy mogli jeździć na ziemie i w korytarzach piramid polować na alienów żeby zyskac stopnie wojenne.