Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelemorelee

Do Mam posiadających fotelik CONECO ZENITH

Polecane posty

Gość trelemorelee

Hej dziewczyny dzisiaj kurier dostarczył mi fotelik, kupiłam go gdyż zależało mi na tym żeby fotelik można było rozłożyć, wszędzie na aukcjach jest napisane, że fotelik rozkłada się (6 pozycji od półleżącej do leżącej) ale jakoś jak go rozkładam to dla mnie nie jest to nawet pozycja półleżąca! nawet liczba zapadek na szynach się nie zgadasz bo ja naliczyłam ich tylko 4! czy ja mam jakiś felerny fotelik, czy to świadome wprowadzanie w błąd? czy ten model tak po prostu ma? złożony fotelik ma oparcie pionowo, a rozłożony maksymalnie lekko pochylone, do półleżącego mu daleko[zły]

Gość trelemorelee
nikt nie ma takiego fotelika...no nie wierzę....ehhh

ja mam ten fotelik i aż z ciekawości poszłam zobaczyć. Mój ma 6 pozycji ale ta ostatnia to właśnie taka półleżąca bo do leżącej to jej bardzo daleko.

Gość trelemorelee
Agunia nie chcę Ci głowy zawracać, ale gdybyś miała chwilę mogłabyś sprawdzić ilość zapadek na szynie? wiem, że fotelik będzie miał troszkę inny kąt jak go się zamontuje w samochodzie, bo kanapy są pod lekkim skosem, ale qurde jak tak mi stoi na dywanie to pion trzyma aż nazbyt duży wrrrrrrrrrrrrrr chyba zrobię fotkę i wkleję bo już głupieję! dzięki że się odezwałaś

Gość hopdogory

Gość uppppppppp

Gość trelemorelee
ponawiam prośbę o zerknięcie na mój fotelik

hmmm wydaje mi się że mój rozkłada się bardziej. Niestety nie mogę sprawdzić gdyż auto z fotelkiem będę miała dopiero w sobotę (jest u mechanika). Sprawdź jeszcze raz dokładnie bo czasami trzeba naprawdę mocno pociągnąć aby go rozlożyć. Moja mała jak śpi ma pozycję półleżącą.

Gość tabsikowa
ja mam taki fotelik, i jak sie rozlozy to jest pozycja półlezaca, pamietaj ze kanapa w samochodzie jest tez lekko wglebiona wiec fotelik ostatecznie bedzie bardziej lezacy. Patrzac na zdjecia wydawaloby sie ze powinien sie bardziej rozkladac, ale glowy nie dam.

Gość ja również go mam
Niestety to tylko tak ładnie napisane jest że sie rozkłada. Mam ten fotelik również i moim zdaniem do pozycji półleżącej brakuje mu bardzo bardzo dużo. On moim zdaniem sie lekko odchyla do tył a nie rozkłada do pozycji półleżącej. ja jak to zobaczyłam to myślałam że coś źle robię, bo po maksymalnym rozchyleniu do tył na moje oko to ledwo widoczne to było. Niestety to taki fotelik

Gość trelemorelee
Dzięki dziewczyny:-) Aga Tobie szczególnie za fatygę z tymi zdjęciami. próbowałam się siłować z fotelikiem i niestety bardziej rozłożyć się nie da wkurza mnie to, że zarówno producent jak i sprzedający wypisują takie brednie(z tą ilością stopni pozycji, jak ewidentnie mam tylko 4 zapadki, to jakim cudem mam mieć 6 stopni pochylenie ?!) niestety mąż wyjechał i nie mam jak sprawdzić jakie nachylenie fotelik będzie miał w samochodzie, auto wróci do mnie dopiero w połowie przyszłego tygodnia...ehhhh ale z tego co piszecie to raczej cudów nie mogę oczekiwać ten typ chyba faktycznie tak ma... nie wiem, czy jest sens pisać do sprzedawcy? jeszcze raz dziękuję wam kobietki za wpisy!

ja tez mam ten fotelik ale o wiele bardziej sie rozklada! do takiej pozycji mniej wiecej jak sa te nosidelka od 0 do 9 kg

ja tez mam ten fotelik ale o wiele bardziej sie rozklada! do takiej pozycji mniej wiecej jak sa te nosidelka od 0 do 9 kg

Napisałam do producenta emaila aby dokładnie wyjaśnił na czym polega ta 6 stponiowa regulacja położenia. Ciekawe co odpiszą..... Oczywiście zaraz Wam to przekopiuję tu na forum ;)

Gość trelemorelee
Aisza...czyżby jednak sprzedali mi bubla? Aga1506...też myślałam o mailu do producenta-wyprzedziłaś mnie ciekawe, czy odpiszą... swoją drogą to zastanawiające że te same foteliki mają różny poziom rozkładania