Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanusia189

Jak przyjaznic sie po rozstaniu ?

Polecane posty

Gość nanusia189

Zerwalam z chlopakiem.Chcialabym zebysmy zostali przyjaciolmi.Chce bedac jego przyjaciolka dawac mu szczescie jakiego nie moglam dac mu jako dziewczyna.Jemu nadal na mnie zalezy,ale ja chce byc sama poki co.Jak to zrobic ? :(

to się nie uda. jeśli jemu zależy a Ty chcesz się tylko przyjaźnić to będziesz go tym ranić.

Gość nanusia189
Tez mi sie tak wydaje :( moze ktos byl w podobnej sytuacji i zechce o tym opowiedziec ? Problem w tym,ze ja za nic nie chce tracic z nim kontaktu,on tez nie,tylko,ze ciezko mi nawet bedzie idac obok niego powstrzymac sie azeby chwycic go za reke.Zranilam go bardzo :( Ale tak bardzo chce byc kolo niego...

Gość maajaa998
A co w tym zlego , co ? :/ To , ze zalezy mi na nim jako na czlowieku to cos zlego ? Zal mi Cie skoro tak myslisz .

Gość sssssunrise
haha :D.... to jest niemozliwe po prostu. Zapewne niebawem stracicie kontakt on znajdzie inna i nie bedziesz go obchodzila, ba- jego dziewczynie tez sie nie spodoba ze "przyjazni" się ze swoją ex. Poza tym Ty pewnie tez niebawem kogos spotkasz komu nie przypadnie do gustu twa "przyjazn" ze swoim bylym. To jest niemozliwe wręcz. Daj spokoj po prostu.

Gość maajaa998
*Im

jeszcze raz napiszę: to się nie uda. albo do niego wróć skoro Ci tak na nim zależy, albo nie męcz go swoją przyjaźnią. inaczej nie można, bo to zbyt okrutne by było

Gość sssssunrise
Ty masz chyba 15lat:///////// albo jestes tak niepowazna. wybacz ale sposob w jaki piszesz ze chcesz mu dac to czego mu nie dalas jako dziewczyna czy to ze nieopanujesz sie by go nie zlapac za reke i takie tam SZCZENIACKIE BZDURY dorosnij

Gość basia.basia
Myslałaś jak on sie bedzie czuł w takiej sytuacji? Najgorszą rzecza jaka mozna zaproponowac po rozstaniu jest przyjazn. Niepowazna jestes.

Gość nanusia189
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość sssssunrise
e tam.. on nawet na to nie pojdzie. Poczekaj 2 miesiace a zobaczysz ze bedziecie sobie "moze" mowili czesc na ulicy bo po Tobie to chyba wszystkiego sie mozna spodziewac

Gość nanusia189
Widze,ze tutaj nie znajde pomocy , czy jakiego kolwiek zrozumienia. Nie,nie mam 15 lat ! Nie bede przeciez zyc z nim teraz jak pies z kotem. Takiego podejscie jest chore.

Gość basia.basia
No najlepiej obrazic sie, bo nie znalazlam zrozumienia i poparcia dla mojej glupoty!!!!!!!!!! Pomysl, czy gdybys to Ty kochala, chcialabys miec te osobe blisko, a nie moc jej tulic, calowac?

nie chciałaś być jego dziewczyną więc proponujesz przyjaźń? niesmaczne to:o

Gość basia.basia
Wiesz co to jest empatia?

Gość sssssunrise
wiesz tak po prostu jest ze byli to "byli" to ex to ludzie z ktorymi kiedys cos dzielilo a po czasie okazuje sie ze to pomylka. I z takimi pomylkami najlepiej byc na dystans. Moze i 15 lat nie masz ale widze ze niczego puki co nie doswiadczylas. Bedziesz starsza to sie przekonasz

Gość maajaa998
sssssunrise - "bo po Tobie to chyba wszystkiego sie mozna spodziewac" - no bez takich prosze. A po co mi to ? Po to,ze chce zeby wiedzial,ze zawsze w pewien sposob bede obok niego...i po wiele innych rzeczy. To,ze napiszecie,ze mam odpuscic wcale nie znaczy,ze to zrobie. Myslalam,ze moze ktos byl w podobnej sytuacji. On powoli tez dochodzi do wniosku,ze lepsza bede dla niego przyjaciolka niz dziewczyna,pomimo,ze jeszcze mu na mnie zalezy...

Gość nie baw się w przyjaźń z byłym
ja przerobiłam - nie wyszło ,bo on chcial wciąż czegoś więcej, a ja nawet tej przyjaźni nie za bardzo... Mój obecny mąż ze swoją ex tez mieli żyć w przyjaźni. Po spotkaniu raz się spotkali, potem przypadkiem na kilku imprezach. I tyle, kontakt umarł śmiercią naturalną.

Gość maajaa998
yyyyyy ??????

Gość nanusia189
Każdy sobie na tych forach jakieś głupie jaja musi robić ? eh :( mimo to dziękuje za opinie .

Gość sssssunrise
wybacz ale skoro kopnelas chlopaka w d... i teraz chcesz byc nadal blisko niego i chcesz sie z nim przyjaznic ( jak mozna byc przyjacielem kogos kogo sie kopnelo w d... ?) To wnioskuje ze mozna sie po Tobie jeszcze spodziewac roznych dziwnych nipowaznych zachowan. Jak bylam nastolatka to bylam w sytuacjach gdzie to ja bylam zakochana i latalam dalej za chlopakami chcac byc przyjaciolka by byc obok.. I mialam bylego ktory chcial sie ze mna przyjaznic choc go zostawilam. TO JEST NIEWYKONALNE I NIE POWAZNE. Po prostu przekonasz sie z czasem. I nie pisz ze Cie nikt nie rozumie a ni nic w tym stylu bo wszyscy rozumieja Cie doskonale - tylko Ty jeszcze nie doswiadczylas tego co wiekszosc.

Gość sssssunrise
dobre okresleni ze kontakt umarl smiercią naturalną. Tak jest zawsze. Z tym ze autorka jeszcze tego nie przerabiala i nie dociera nic do niej.

Gość nie baw się w przyjaźń z byłym
miało byc po rozstaniu raz się spotkali.

skoro nie masz 15 lat to stawiam, że masz coś koło 18... jeśli masz więcej, to jesteś po prostu niepoważna i bardzo dziecinna...

Gość marka81
Ja byłam w podobnej sytuacji,jestem...tyle,że to mnie zostawiono i mój były udaje przyjaciela...to jest beznadziejny sposób.Mnie na nim zależy(nie wiem dlaczego ale takie są uczucia) i nie chcę po prostu utrzymywać z nim żadnego kontaktu.Tak jak ktoś napisał"ex" to "ex"-był ale obecnie go już nie ma !!!! Nie rań swojego byłego jeszcze bardziej.

Gość morie
ja od czasu do czasu widuje sie z bylym on zdecydowal o rozstaniu ja nadal cos wiecej poza przyjaznia do niego czuje on juz mial nastepny zwiazek, inne dziewczyny, ja nie, sama nie wiem co o przyjazni po milosci myslec.. :/ "co bedzie to bedzie?..