Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa pryszcz

Uronoterapia na pryszcze

Polecane posty

Gość aaaa pryszcz

Mam problem z pryszczami na twarzy, nie jest ich może bardzo dużo ale za to są bardzo widoczne i mnie drażnią. Chciałabym zastosować jakieś naturalne metody pozbycia się ich. Czytałam nawet w Internecie, że ponoć mocz jest skuteczny w leczeniu syfów. Moja koleżanka mówi, że też stosowała taką metodę i faktycznie pryszcze jej poznikały. Czy ktoś może stosował mocz na poprawę cery i może mi powiedzieć w jaki dokładnie sposób się to robi?:(

Gość kra kra kra

Gość oooffffeeeee
moze zapytaj kolezanki skoro ona sikala sobie na buzie albo ktos jej sikal, na pewno sie z Toba chetnie podzieli taka informacja

Gość aaaa pryszcz
No ona właśnie mówiła, że stosowała mocz jak tonik, ale nie do końca jestem w stanie sobie to wyobrazić:/

Gość a nie myślałaś może
a nie myślałaś może, żeby zastosować jakieś farmakologiczne środki? kupić w aptece żel antybakteryjny? ja mogę ci polecić żel Benzacne, dobrze wysusza pryszcze do tego używasz krem nawilżający i po niedługim czasie masz problem z głowy, mi pomogło i nie musiałam sobie sikać na twarz, sama myśl o tym powoduje, że mnie mdli, nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić

Gość oooffffeeeee
nawet w sredniowieczu podejrzewam ze nie mieli takich metod moze niedlugo zaczniesz pic mocz bo przeczytasz gdzies ze dobrze robi na watrobe albo swietnie przeczyszcza, w sumie w to akurat jestem w stanie uwierzyc ze przeczyszcza