Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrzy na ciebie WielkiBrat

Okres. Intymne pytanie do dziewczyn.

Polecane posty

A właśnie ja mam problem z okresem tez właśnie. Ja zawsze strasznie krwawię podczas @ że używam naraz jedenj dużej i małej podpaski, bo czy w dzień czy w nocy leci ze mnie ciuerkiem, dopiero w 5-7 dniu nie krwawię tak bardzo. Któraś ma taki sam problem ? Czy to po prostu naturalne ? Mam 26 lat a nigdy jeszcze nie byłam u gina :( a teraz mi wstyd iść

Gość lody bakaliowe
Sorry dziewczyny, ale wkładacie sobie tampony na całą noc, powiedzmy 8h snu? W życiu! Przecież trzeba co 4h wymieniac! Ja w pierwszą noc miesiączki tez mam mega obfitą, mój patent to obcisłe gacie, spodenki i 2, a nawet 3 podpaski. Trzeba jakoś się przemęczyc.

Gość jakunamatata
halo, tampony nie przebijają błony bo jest naturalna dziurka w niej aby krew miesięczna mogła uplywać. tylko małych trzeba używać na razie. Wtedy tamponik + podpaska i nic nie wycieknie. albo sam tampon jak nie masz obficie

Gość vyfu
Believer koniecznie idz do lekarza od nadmiernrgo krwawienia możesz miec anemie

Gość a miiiiii a
mi to krew wylatuje rowkiem miedzy posladkami :o ale wkladam sobie tam zawsze dwa waciki i jest ok :)

Gość lody bakaliowe
bazienka - ale podpaska jest na zewnątrz, a nie w środku. Te wszystkie bakterie...Naprawdę, moja znajoma miała wstrząs toksyczny przez coś takiego, nie zmieniała na czas tamponu. Ledwo się z życiem nie minęła... A ja zakładam 2 długie podpaski na całą długośc majtek, nie jedna na drugą, a jedna za drugą :)

Gość sffweew
o kurde... nawet nie wiedzialam, ze laski maja takie problemy. ja to krwawie w nocy chyba tylko 1 i moze 2 dnia i nie tak zeby mi moglo cokolwiek przeciekac, koeljne dni to juz wogole na noc mi sie jakos zatrzymuje wszystko.... chyba mam szczescie

Gość fwafa
Ja tylko pierwszego dnia krwawię w nocy i zawsze zakładam tampon. Nie zamierzam myśleć w nocy czy coś mi przeciekło.

Gość bateryjka
ja kiedys tez mialam z tym problemy, szczególnie nad ranem wszystko ze mnie wypływało, a teraz mam jaak poprzedniczka, na noc zakładam wkładke, z wyjatkiem pierwszego dnia. ale do tej pory w te dni spie zawsze w specjalnie do tego przeznaczonych getrach. za to mam problem z bólem, pierwszego dnia umieram... :(

Gość Innesia 26
ja też mam ból straszny i do tego przez 2 pierwsze dni powódź krwi...

jak naprawde bardzo ci leci to kup tena lady to sa takie bardzo chłonne dla popuszczających mocz

Gość lody bakaliowe
Dziewczyny, o bólu to nawet nic nie piszcie! Ja w pierwszy dzień i noc to zdycham, bez tabletek ani rusz, bo naprawde nie mogłabym normalnie funkcjonowac! Wiem, że tabletki anty pomagają zwalczyc te objawy, ale nie jestem zwolenniczko hormonów.

Gość Córka ginekologa
Dziewictwo MA COŚ, a nawet- sporo :P- do tamponów..(zapytaj swego ginekologa.. Fachowców z forum nie czytaj) 2 pary majtek = nocna 4 skrzydełkowa Always: po problemie :)

Gość Córka ginekologa
..miało być: + Always :P

Gość Córka ginekologa
Tampony są nie dla Dziewic :) Rozstrzygnij to sobie na wizycie u KOMPETENTNEGO LEKARZA, nie gadaj z przedstawicielem handlowym Tampaxa.. :P Argument: "mnie się jakoś nic nie stało" - do bani.. :P (jak; wypadłam z okna na II piętrze.. i Nic.. Skaczcie, laski.. :P ) Tobie, a jej- może tak...

Gość gość
a ja na noc składam dwie pieluszki tetrowe w prostokąt przyklejam długą podpaskę do pieluchy i wkładam do ciasnawych lycrowych majtek- to mój sposób na kilka nocy