Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka87

nie możemy się dogadac

Polecane posty

Jestem z facetem od pól roku i nagle coś się zepsuło...oczywiście wcześniej zdarzały się kłótnie ale teraz jest coraz gorzej. od 2 tyg caly czas się sprzeczamy...mam wrażenie ze już mu nie zależy ale on zaprzecza... do tego nagle kasa stała eis problemem:( Boję się bo naprawdę go kocham..pomóżcie...

Gość Herself
mialam podobie, tez po pol roku zaczelo sie psuc. I powiem Ci tak: albo bedziecie walczyc o zwiazek (zakochanie minelo, minelo totalne zauroczenie druga osoba), albo dacie sobie spokoj. Jesli jest Wam razem naprawde dobrze, polecam walczyc, bo warto. My walczylismy, ulozylo sie swietnie, az do teraz (patrz: temat 'zdradzilam?'). Pozdrawiam.

znam się moim facetem od 4 lat i boję się że po prostu oboje potrzebowaliśmy drugiej osoby a on już teraz mnie nie potrzebuje:/ I SIĘ MNĄ ZNUDZIŁ...

Gość Herself
Moze przezywacie pierwszy kryzys.. Zle zrozumialam, myslalam ze po pol roku sie popsulo. Jesli spotykaliscie sie czesto, powinniscie zrobic sobie przerwe zatesknic... Jak mialby sie znudzic? Przez cztery lata sie nie znudzil i nagle mialoby sie to stac? :)

wiem że to nie ciekawy temat, ale naprawdę nie wiem co robić:...(

Gość Herself
a, wiec jednak jestescie od pol roku. Wiec to co najpisalam najpierw.:) I odpoczac chyba tez powinniscie. Pozdrawiam

popsuło się jakoś 2 tyg temu gdy był u mnie kilka dni, a teraz wrócilismy od jego brata i miałam ochotę go tam zamordować....Może faktycznie za dużo czasu razem spędzamy ostatnio. dzięki;)