Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość royal blue girl

Czy wasza partnerka jest wyzsza od was?

Polecane posty

Gość royal blue girl

Pytanie do panow czy moglibyscie sie zwaizac z dziewczyna, kobieta, ktora jest wyzsza od was lub jednakowego wzrostu? jesli tak to czy wolelibyscie aby przy was zawsze miala buty na plaskim obcasie czy nie mielibyscie nic przeciwko szpilkom Pytanie do pan Czy macie doswiadczenia bycia w zwiazku z nizszym mezczyzna? jak sie prz nim zulyscie, nadal bezpiecznie czy jednak malo komforowo i jak on sie zachowywal

Gość heyah25
mialam nizszego mezczyzne. jednak caly czas mnie necil,zebym unikala wysokich obcasow itp. wole wyzszych

Jestem na tyle wysoki, że naprawdę ciężko by mi było znaleść wyższą od siebie kobietę.

Gość Mała_123
Ja mam 163 cm a mój chłopak ma 196cm :D I dobrze nam razem :)

Gość znawca kobiet007
uwielbiam wysokie kobiety

Gość agent nieruchomosci ha
moja zona jest o 2cm wyzsza. jest nam ze soba swietnie.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
ja mam ~194 cm i ciezko spotkac ode mnie wyzsza dziewczyne:P, osobiscie jeszcze nie spotkalem; kobiety wybieram tak od 170 cm w gore, a kobieta wyzsza od faceta to jakos dziwnie to wyglada, czasem mozna zatracic wiedze kto jest w tym zwiazku facetem, a kto kobieta

Gość ja kiedys mialam
chlopaka 165, choc ja mam 166, koles tez zakompleksiony, ciagle przegladal sie w lustrze, a ladny to on nie byl

Gość Bimbek23333333
Opinia wysokiego faceta: ja mam 190 cm i czuję się z moim wzrostem średnio komfortowo nieraz. Dlatego bardziej przeszkadzała by mi zbyt niska dziewczyna o którą prawdopodobnie bym sie potykał:D. Kiedyś spotykałem się z filigranową osóbką, która miała 153cm i mimo, że była wspaniała nie mogłem tego zaakceptować. Wysokie dziewczyny bardzo onieśmielają facetów to prawda!. Nawet ja czuję się dziwnie kiedy rozmawiam z taką wysoką kobietą powiedzmy około 180cm. Gdybm był niższy to chyba jednak nie potrafiłbym być z wyższą dziewczyną, mimo wszystko - banał ale trudno:)

Gość Małgosia...
Witam....! ja miałam męża niższego ode mnie ( 20 lat małżeństwa) i powiem szczerze że zawsze czułam się z tym niezbyt dobrze, ale byliśmy dobrym małżeństwem....już nie jesteśmy , ale to nie był powód do naszego rozstania... pozdrawiam

Gość nie pytaj mnie
wysokie dziewczyny/kobiety stanowia wyzwanie dla mezczyzny i jak juz wczesniej ktos zauwazyl, oniesmielaja, ale gra jest warta swieczki, te nogi i postawa. mmmmm:) pozdrawiam panie a zwalszcza te ok 175 - wyoski brunet haha

Gość ja mam 176cm...
ja mam 176cm moj obecny mezczyzna ma 178cm,nieinteresuje mnie co inni mowia gdy zakladam obcasy...nam jest dobrze i tyle:)w lozku wszystko sie wyrównuje;) przez 3lata bylam z chlopakiem o 5cm nizszym...tez zaden problem.Na szczescie zaden z nich nie mial kompleksów na tym punkcie

Gość fdsfd
oczwiscie ze moglbym być z wyższą kobietą o ile by mi sie podobała . Wzrost akurat nie jest dla mnie istotny za bardzo. Jezeli mialbym wybierac miedzy wyzsza ktora mi sie podoba z wygladu , charakteru , a niższa ode mnie , ktora jest ładna , ale nie w moim typie , ma charakter ktory mnie irytuje . To oczywisce wybrałbym tą wyzszą . Bardzo ciezko znalezc dobra kobiete pod wzgledem charakteru , bo albo pali , przeklina , obgaduje innych , szmaci się , jezst zgryzliwa , docina innym . Mnie intresują raczej takie o dobrym charakterze .

Gość fdsfd
miłe, szanujace siebie innych i ładne czyli przeciwieństwo dody nic wiecej nie wymagam od kobiet

Gość e tam jakies glupie to i tamto
nie

Gość aaaaaaa

Ja mam 175, moja żona ma 185 cm wzrostu. Nie jest to jakiś problem.W butach ma 195 cm wz