Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kssss

CO SIE DZIEJE W MAJTKACH W OKRESIE POLOGU...?

Polecane posty

Gość Kssss

jestem trzy tygodnie po porodzie i wciaz mi sie"saczy"-jak dlugo to bedzie trwalo?Mimo zachowywania szczegolnej higieny miejsc intymnych czuje nieprzyjemny zapach , a okolica pochwy wciaz boli.Czy powinnam sie niepokoic?Prosze o powazne odpowiedzi-pisze o tym na forum gdyz nieco wstydze sie zwrocic do lekarza... ;(

Gość to normalneeeeeeeeeeeeee
krwawienie może trwać do 6 tyg. tyle trwa połóg. jeśli coś cię niepokoi idź do lekarza! nie ma się czego wstydzić to całkiem normalna sprawa!!!!

U mnie po pierwszym porodzie trwało to 6 tygodni,a po drugim 4.Nie pamiętam jak po pierwszym,ale teraz faktycznie to nieprzyjemnie pachniało i na wizycie po 6 tyg. okazalo sie,że mam zapalenie,ale to bardzo częste po porodzie. Nie masz sie czego wstydzic,idź do lekarza jak cie coś niepokoi :-)

To kiedy cie przestanie bolec to indywidualna sprawa,zależy od nacięcia.Ja całkowicie przestałam czuc po 2,5 mies.,ale byłam bardzo pocięta.

Gość asia88-84
ja mialam nacinane krocze lecialo ze mnie 5 tyg masakra taki bul ze nawet kupki nie moglam robic bo sie balam bolu i dostawalam czopiki zeby w koncu po 3 tygodniach sie wykupac straszne pierwsze seks bolal po porodzie:( ale ok spoko nie martw sie kolezanka walczyla z tym 8 tyg wiec myj sie dokladnie a ja sie nawet mysc nie moglam tylko husteczkami nawilzajacymi podcieralam sie powodzenia trzymaj sie