Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są okropne

kobiety są okropne

Polecane posty

Gość jakie pochodź po mieście
jakie pochodź ? wychodze , widze pare i mnie cofa ostatnio pare miesięcy temu chciałem sie przełamać wyszedłem pobiegać, zobaczyłem jakąś pare aż mnie nerwy wstrząsnęły, zagapiłem się, skręciłem noge - gips przez miesiąc, po gipsie 2 miesiące kulenia nie moge patrzeć na pary co sie obściskują, tak bardzo chce mieć kobiete :( nie mam żadnego powodu do uśmiechu, powód do uśmiechu to kobieta blisko, obok , radość to jest jak z kimś leże, całuje, obejmuje... cieszyć szczęściem innych ? ty chyba żartujesz, jak widze ludzi co sie całują to sie odwracam i mam ochote pod samochód czy tramwaj sie rzucić ;( to ja chce kogoś obejmować, całować, dotykać , tulić do 26 roku życia nie miałem dziewczyny, uczyłem sie ostro, nie imprezowałem, stypendia naukowe... pierwszy seks jak miałem 27 po prawie roku związku... olała mnie dla kogoś kto jej w głowie zakręcił 2 lata temu ponad (nie pasowaliśmy do siebie, oboje byliśmy ze sobą bo nikt nas nie chciał, jej za grubość, mnie za wzrost i "spacery" "nie picie") ona była typem zimnej ryby , seks 2-3 razy w miesiącu... i od tego czasu szukam, szukam, szukam i nic :( szczęście innych dobija a nie cieszy :(

Gość słodka jak cukierek
nie załamuj sie ja kiedys przez przypadek ponalam kolesia własnie 170 cm wzrostu bardzo przystojny a przedewszystkim miał to cos jednoczesnie meski i czuły,wrazliwy dziewczyny latały za nim jak głupie,spotykalam sie z nim jakis czas i co ze jak załozylam szpilki(ktore kocham)byl ciut nizszy,świetny chlopak i bardzo dobrze go wspominam,zaraz padnie pytanie to czemu z nim nie jestes?bo mielismy inne charaktery co wywoływało kłotnie a ja lubie spokoj.

ja naprawde rozumiem Twoj stan. Tylko ze z takim nastawieniem ciezko Ci bedzie zeby ktos Cie polubil. MUSISZ wyluzowac :/ bo bez usmiechu na buzi, Twoja potencjalna pani, nie zwroci na Ciebe uwagi. U kobiet taki stan nazywa sie desperacja i to niestety odrzuca plec przeciwno o wiele silniej niz wzrost i inne tego typu pierdoly. Badz dumny z tego kim jestes i nie probuj niczego na sile. naucz sie cieszyc swoim zyciem, mimo, ze nie wyglada tak jakbys chcial. a szczescie samo powinno do Ciebie przyjsc.

Gość ale ja nie jestem przystojny
ale ja nie jestem, dostają moje zdjęcie i nie chcą gadać dalej wiec mi tu kur... nie denerwuj "ale on był przystojny i za nim szalały" za mną nikt nie szalał, ja latałem za każdą byle tylko chciała się kolejny raz umówić :( po 2 próbach samobójczych w końcu zdecydowałem się być z otyłą bo myślałem, ze wyjdzie coś... ona schudła i zaczęła romansować , bo oboje byliśmy ze sobą bo nas nikt nie chciał a ty mi piszesz o kimś za kim szaleją ja pierwszy seks miałem po prawie roku związku z grubaską a potem 2-3 razy w miesiącu było może a i tak nie chciała seksu i jak schudła 10 kilo to zmieniła obiekt zainteresowań na "wysokiego bruneta" a ja od 2 lat szukam kogokolwiek kto mnie zechce (ale nie grubej) i zaczepiam masowo jak leci na kilku portalach w nadzieji, że jakaś mnie zechce ;( juz mam dość życia w pojedynke, chce kogoś mieć, chce z kimś być :( a ty mi tu o jakimś co za nim dziewczyny latały :( ja nawet z desperacji pare mamuś zaczepiłem i dostałem w odpowiedzi, że "ładna dziewczyna chce mieć ładnego chłopaka"

Gość oszukana załamana
faceci to też świnie, zajrzyj na mój temat

Gość aguchaa
Jak tak czytam to , co piszesz to mam ochotę poznać z Tobą moją przyjaciółkę,która boryka sie z tym samym problemem co Ty... Ma 26 lat , jest szczuplutka , i ciągle źle lokuje uczucia. Teraz też jej nie wyszło...

Gość aguchaa
a szuka koos takiego jak Ty :-)

Gość bo to wy takich wybieracie
bo to wy takich wybieracie wy lejecie i wyśmiewacie porządnych, obzywacie od ciepłych kluch, obzywacie od flaków z olejem a wybieracie złych to ja sie tam wpisałem ze dobrze ci tak za głupote jak lubicie wybierać drani bo porządni nudzą wiele dziewczyn z jakimi chodzić próbowalem miało to samo one były z draniami co je bili, zdradzali, okradali, ćpali... ja chciałem sie przypodobać, mnie odrzucały dziś jedna jest nałożnicą faceta co ma żone i dziecko i alimenty innej placi druga niedługo ma termin porodu, bo wolała blokersa z klubu niż mnie a on już ma inną kolejna szuka, szuka i narzeka na facetów, ale ze mną sie nie chciała umawiać to wy takich wybieracie a takich jak ja odrzucacie czemu jak pisze o spacerach, o oddaniu jestem wyśmiewany ? czemu jak jestem kulturalny do kobiety to ona mówi, że nie mam jaj ? czemu jak pytam gdzie ona ma ochote iść to słysze że jestem nijaki ? bo wy tych złych wybieracie a potem narzekacie wy jesteście rządzone tylko hormonami, mało która ma mózg, większość tylko hormony

Gość oszukana załamana
ja wybrałam faceta z pasją, który był romantyczny, interesował się sztuką, nie był jakimś przystojniakiem był niższy ode mnie ale go kochałam i co? wykorzystał mnie :(

Gość aguś daj namiary
aguś , daj namiary, mail mam peke666@o2.pl 666 bo jestem metal, ateista , moherowe dzieciństwo i wychowanie w "duchu" mnie zmieniło, dziś nie lubie tego co mnie "wpajano" przez całą młodość, matka uczyła "seks to zło, krzywdzenie kobiet, wykorzystywanie" "masz być inny jak ojciec" "masz sie tylko uczyć", więc od iluś lat jestem ortodoksyjnym metalem i stąd 666 bo tu nie będę publikował wizerunku jak ona jest z warszawy ta Twoja koleżanka a do oszukanej - faceta z pasją... a ja grałem na perkusji w 2 zespołach, nagralem płyte, robie zdjęcia przyrodnicze - co wyśmiała jedna panna "kwiatki i ptaszki" robie grafiki do gier - jestem nawet znany i dlatego nie chce sie upubliczniać i co ? nie mam pasji ? mam - inne niż piwo i mecz w TV, ale na poprzedniej stronie wyśmiano mnie a moje grafiki do gier ceni kupa nastolatków na świecie na broni i czołgach też sie znam i jestem ekspertem w dziedzinie broni palnej, dodatkow jestem pracownikiem naukowym rządowego instytutu i co ???

Gość etwrtewt
zlotko ale sam piszesz ze nie jestes przystojny ale juz z brzydka sie nie spotkasz hm amze on tez ma dobre serce ja tez jestem samotna, nismialai td i naprawde nie szukam winy w innych, bo kazdy lubi pewne siebie (ale nie chamskie) osoby, ciekawe, troche zwariowane i sama takiej szukam naprawde nie zwalaj na innych

Gość aguchaaaaaa słuchaj
a jeśli ona źle lokuje CIĄGLE uczucia, to może ona TYLKO drani lubi??? może ona nie ma mózgu a jedynie hormony i chemie ? http://kobieta.interia.pl/psychologia/news/amok-milosci,1256786,1655 to jest ciekawy artykuł, może ona ciągle ma źle, bo wybiera tylko złych ?

Gość aguchaa
do agus daj namiary - ona nie jest z Warszawy...:-( Poza tym chyba nie mielibyście wspólnych tematów i to nie dlatego, że wcale nie jest moherem...

Gość eetweteewt
a dlaczego zakladasz ze to ona zle lokuje uczucia a moze autor tez zle je rokuje nie wiemy do jakije ligi startuje, ale z tego co widac tez ocenia pow ygladzie i nie ma w sumie ci w tym zlego gdyby nie to ze ma pretensje do calego swiata

Gość aguchaa
Własnie nie lubi typów,o których piszesz i poczatkowo wydaje sie, że to nareszcie ten.Z niewiadomych przyczyn ten spokojny i wydawałoby sie niesmiały facet nagle traci zainteresowanie nią.Kto wie, może jest dla nich wszystkich za dobra.Tez jest domatorką,robi swietne gołabki... ;-)

Gość aguchaa
Dlaczego zakladam? Bo znam jej życie prywatne doskonale i znam ją...

Gość aguchaa
...i mogłabym ją z czystym sumieniem polecić jako materiał do dobrego związku.

Gość lajxl
le w zwiazku musi cos zaskoczyc a wogole autor mnie smieszy zakladajac topicpt kobiety sa okropne tez nie mam faceta ale nie zakladam ze to wina mezczyzn

Gość wtrącę
Ale 666 to nie jest symbol ortodoksyjnych ateistów, lecz satanistów

Gość aguchaa
Też Ci raczej podziekuje...

Gość aguchaa
Dlaczego twierdzisz,ze leci na zajobów? KAZDY NA POCZATKU ZWIAZKU SIE MASKOWAŁ I DOPÓKI DOBRZE SIE NIE POZNALI NIE MIAŁA MOZLIWOSCI OCENIC Z KIM JEST TAK NAPRAWDE...Kazdy ma prawo szukac , prawda?

Gość no widzisz..
ja jestem sama bo jestem troche grubsza niz inni...ty tez masz wymagania bo nie chcesz grubej..mimo ze ma wielkie serce romantyczki i co nawet bys na mnie nie spojrzal wiec nie wymyslaj bo masz wiele glupi jestes i narcyzowaty

Gość mi też matka
mi też matka wkładała do głowy, że jak chce objąć pocałować dziewczyne to chce ją skrzywdzić, wykorzystać... też chciałem pójść pokopać piłke z kolegami, to kazała "pomagać" i musiałem chodzić staruszkom z bloku mieszkanie malować, półki zrobić bo drugiego jezusa w domu chciała mieć

Gość szczesliwa gwiazda
tez trafilam na samych kurwiarzy chcieli tylko mnie zaliczyc i pojsc do innej ale sie opamoietalam i w koncu znalazlam majac 30 lat super mezczyzne nie ejst jakims tam boskim przystojniakiem ale kocham go jego pasje jego pomysly poprotu mam dla kogo zyc:)

Gość patryczek lisko
a na co ci dziewczyna? koles czy zycie swoje musisz uzalezniac od kogos? zyj chwila a nie baba dzieci hehehe

Gość Kakamalinka
chlopie to wrzuc swoja fotke. Ocenimy! jesli serio nie masz sie czego wstydzic, to dawaj.

Gość wtrącę
Ale TEŻ nak satanistów. Co ma Kościół do tego? A poza tym co to znaczy "kazali im się żenić". Bez hecy. Co to rozumu nie maja swojego. Jesli ktoś na coś reaguje skrajnością, to tez chyba przesada i to nawet nie lekka. Nie chcesz wierzyć nie musisz. Ale żeby od razu trzy szóstki sobie za herb obierać!?

Gość ehś ehs
"a jestem sama bo jestem troche grubsza niz inni...ty tez masz wymagania bo nie chcesz grubej.." ale ja o siebie dbałem mocno, grube=zaniedbane i leniwe, niski=nie moja wina przeczytaj jeszcze raz, kilka lat w strzelcu, kilka lat judo, co roku góry i zaliczanie szczytów intensywne, biegałem kiedyś co pare dni o 6.30 rano po kilometra conajmniej plecak i do lasu na poligon jeździłem, dla mnie przejść spacer 10 km to nic ja o siebie dbam, a grubsi najczęściej poprostu jedza i czytają książki a potem serial oglądają zamiast do lasu rano jechac na cały dzień i wrócić wieczorem ja czasem na poligonie po 2 dni spędzałem przez kilka lat wyprawa sobota o 5 rano powrót wieczorem w niedziele a na te 2 dni konserwa , bułka i 2 litry wody a broń, kamizelki, oporządzenie waży swoje poczytaj sobie o ASG

Gość wiesz co autorze
ty po prostu jestes nudny, mega nudny i przeiwdywalny moj facet ma 170 cm i nie jest mister universum, ale ma tak zajebiste poczucie humoru i tyle pomyslow, ze przez 5 lat nie mialam chwili, zeby sie nim znudzic. poza tym jest moim najlepszym kumplem, przyjacielem i swietnym kochankiem :P i nie chodzi po klubach i nie wyrywa lasek, bo ma mnie - swoja najwieksza pasje, a nie kuzwa motyle i kwiatki tudziez silownie. koles, ktory by mnie wiecznie pytal dokad chce pojsc, nie mialby wlasnego zdania a jego najwieksza pasja byoby fotografowanie motyli :D sorry :D nie czepiaj sie kobiet, tylko zajmij sie soba, albo czekaj na jakas rownie nudna i przewidywalna, ktora zachwyci sie testami do strazy miejskiej na 5 :D

Gość yolkaaaa
Kobiety są różne, tak jak i rózni są meżczyżni.Też szukam dosyć długo kogoś wartościowego, może podasz mi jakś kontakt do siebie,może spróbujemy, bo nie mam już sił ,a wybredna nie jestem .. nie interesują mnie cwele , brutale..nie wiem czy na takich tylko natrafam,pzdr