Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są okropne

kobiety są okropne

Polecane posty

Gość pogodz sie chlopie z tym
miej wyjebane na kobiety wiesz jak to fajnie jest byc samotnym i miec wyjebane na te szmaty? po co ci kobieta? kobiety sa tylko po to zeby je ruchac nie szkoda ci kasy i nerwow na te idiotki?

Gość oho nastepny sfrustrowany
samotny :D

Gość sagemka
Ja bym nie chciała takiego faceta, jak autor. Nie z powodu wzrostu, zainteresowań, obsesji na punkcie par itd., tylko z powodu ciasnoty umysłu, która każe mu wrzucać wszystkie dziewczyny do jednego wora, podobnie jak ludzi pijących alkohol. Nudziłabym się z kimś, kto chce wyłącznie tulić, całować, leżeć. Bo widzę, że autor jest tak przekonany do swoich racji, że ciekawa dyskusja, która ubogaca obie strony, raczej nie wchodzi w grę, a ja nie jestem niańką, żeby tłumaczyć dojrzałemu mężczyźnie podstawowe sprawy.

sagemka powiedz mi skarbie, czy Twoj nick pochodzi od nazwy marki sagem? :)

Gość niestety zmartwie cie
nie jestem sfrutrowany bo nie mam czym wrecz przeciwnie jestem zajebiscie zadowolony ze swojej sytuacji, sfrustrowany to jest autor tego tematu...

"nie jestem sfrutrowany" i dlatego zacząłeś wypowiedz od bluzgania na kobiety?

Gość ale co ma kurde...
piernik do wiatraka? skoro dla ciebie miarą tego, jakim jesteś człowiekiem, jest to, czym się zajmujesz w pracy, to sorry i czytanie ze zrozumieniem nie uratuje tu opinii o tobie, którą ja sobie na wstępie wyrobiłem przez to, jak wypowiadasz się o kobietach, które uważają, że nie jesteś fajny; naukowcowi powinno łatwo przyjść zrozumienie tego, że bogata osobowość ma sens, jeśli nie jest celem sama w sobie, a jej wartość wychodzi przy okazji współżycia z drugą osobą. Jak nie zachowasz kolejności wykonywania działań, to wyjdzie Ci wielka kupa na koniec. :-D to jest bardziej oczywiste niż twierdzenie Pietki Gorasza, czy zasada Huygensa czy wszyscy w tym instytucie naukowym nie macie kobiet? bo jeśli nie, to odpowiedź nasuwa się sama ;) weź sobie człowieku jakąś dupę wyrwij (wybaczcie Panie ten parlamentarny język), nie każ jej jeść z Tobą konserw, tylko po prostu se wyrwij laskę, na jedną noc, może tydzień i nie oczekuj od niej, że od razu dostrzeże głębie Twojej duszy spod drelichowej kurtki i plecaka gdzieś w ciemnym lesie; i proszę cie, nie nazywaj innych kobiet blacharami, tylko dlatego, ze lepią się do spodni komicznego, a nie twoich, bo w końcu w pysk dostaniesz :-D sieci jednostek naukowych mają jedną wadę - bardzo łatwo jest od ich administratorów wyciągnąć, kto, gdzie i dlaczego :-D

Gość co wyscie sie idioci
czepili tak tych spacerow? :O ja bym chciala faceta co lubi spacery, albo np wycieczki do lasu za miasto czy nad jezioro we dwoje, a nie piwsko przed tv, uwielbiam przyrode i piekne zdjecia ;) generalnie autor ma fajna charakterystyke, podoba mi sie tylko ze za bardzo zgorzknialy jest sama mam rozmiar 36 ;) a wzrost nie ma dla mnie znaczenia,

Gość no to daj namiary na siebie
no to jak sie podoba to daj namiary na siebie ;P jak z Wawy jesteś

Gość a góry i lasy
a góry i lasy - nie ma nic lepszego by odpoczywać po pracy biurowej bo komputer niszczy oczy i kręgosłup a łażenie po powietrzu odpręża jak chińczyków co tajczi w parkach ćwiczą rano

Gość i daj dziewczyno namiar
i daj dziewczyno namiar lub napisz sama do mnie

Gość co wyscie sie idioci
niestety nie jestem z Warszawy :( a szkoda

Gość szkoda ty bys
w koncu znalazla swojego glebokiego ksiecia z lasu, a on dupe rozmiaru 36, bo przeciez reszta sien ie liczy :D

Gość hahaha polewka
widzę, że topi się rozwinął... Jak czytam to co autor pisze to normalnie zal.pl niedosyć że ciepłe kluchy to jeszcze zarozumiały :O Ja akurat to facetów robiących fotki przyrody nic nie mam, bo sama to lubię. Ale jak facet nie lubi sportu w tv (wczoraj nie pisałam, że powinieneś chodzić na mecze do lokali tylko w domu oglądać, bo ja bym wolała z facetem mecz oglądnąć niż na spacery kilka razy na dzień łazić) Poza tym masz pretensje, że kobiety patrzą na Twój wzrost, ja mam 170 i raczej nie chciałabym mieć faceta równego ze mną, chociaż na obcasach nie chodzę, ale dziwnie bym się czuła... Co do patrzenia na wygląd to masz pretensje że kobiety patrzą na wzrost, na to czy jesteś przystojny czy nie, a sam odrzucasz kobiety tylko dlatego, że mają nadwagę? Od razu napiszę, że ja jestem szczupła, żebyś nie pomyślał, że piszę o sobie i mam jakieś kompleksy... Jeśli ogólnie o wygląd chodzi to tylko wzrost faceta może go u mnie skreślić pozostałe cechy wyglądu nie... Czy jestem aż tak okropna? Chyba nie, ale pomyśl czy Ty przypadkiem nie jesteś :O

Gość upppppppppppppppppppppppppppp.

Gość offerma ma rację