Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

buty kupić czy nie?

Polecane posty

hej zastanawiam się nad kupieniem tych butów: http://www.sklep.topsecret.pl/kolekcja_damska/buty/produkt/41/0/5/SBU0084CA/1 nie mogę się zdecydować z wyglądu mi odpowiadają. cena w sklepie jest bardzo zachęcająca bo nie 79zł a 39zł. znalazłam nawet nie zniszczoną przez mierzenie parę. jednak ubrałam je i są strasznie twarde i nie zbyt wygodne. myślicie że jest szansa żeby się rozbiły? mam kilkanaście ciuchów do których pasowały by idealnie jednak nie wiem czy jest sens. nie chodzi o pieniądze ale o katusze jakie zadam swoim stopą;/ jak sądzicie?

Gość nie rozbiją sie.
sorki, ale takie jest moje zdanie. Wyglądają na "sztywniaki".

Gość jaka pustotaa
a jak ty UBRALAS te buty coooo??????????????hahahahaha debilka

obiektywnie - nie ma sensu kupowac niewygodnych butów na nadziei, ze sie rozchodzą....mozna by jeszcze zaryzykowac w przypadku jakis tam skórzanych ale nie takich - jak piszesz - twardych subiektywnie - sa paskudne :( poszukaj jeszcze

Gość lukrecjaMiejska
bardzo mi się podobają. Fajny klimat, ale jeśli są niewygodne, to raczej bym nie ryzykowała, bo potem odłożysz je do szafy i pójdą w niepamięć. Poszukaj takich, w których będzie Ci wygodnie.

właśnie dla tego nie prosiłam o ich ocenę. 90% moich butów nie podoba się nikomu dopóki ich nie złoże z czymś. wole je nazywać specyficznymi. akurat w butach mam taki styl. podobają mi się "standardowe" (w sensie bardziej znośne) ale serce podbija zawsze coś co dziwnego:P dzięki za zmotywowanie mnie do nie zadawania cierpienia moim stopą:P