Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSIAAAAAAAAAA

mam obawy dot. wspolnego życia - finanse

Polecane posty

Gość xcfbhfgn
coz, to twoje zdrowie. nie uwazam za normlanych ludzi ktorzy je niszcza. ps sama palilam kiedys. dobrze ze zmadrzalam :D

Gość no ale przecież
cale zycie to kwestia wyborów - nie można mieć wszystkiego. Trzeba z czegoś zrezygnować na rzecz czegoś innygo - koszt alternatywny. Przyzwyczajaj się do tego - takie jest życie.

zapomnialam dodac, ze tez pale. Jest ciezko, czasem sie musimy poratowac karta kredytowa, ale ogolnie: jest cudownie....i okazalo sie, ze do szczescia wcale mi nie yly poprzednie luksusy

Gość GOSIAAAAAAAAAA
ja 26, on 27 Taaaak, wiem że już czas najwyższy na wyprowadzkę. Zdaję sobie z tego sprawę. Generalnie mnie wkurza że żyjemy w takim biednym kraju. Kształcenie się? Co Ty myslisz, że każdy z mgr od razu znajdzie pracę na 5 tys? Hahaha.

"Tańszych fajek niż po 7zł - ileś nie ma już." ojapierdole, to wychodzi prawie po 40 paczek na miesiąc na łeb. niedługo bedziesz drugie tyle wydawac na leki. ogranicz chociaz o połowę, i oszczędniej, i zdrowiej...

Gość bjj
umrzesz na raka :d

Gość GOSIAAAAAAAAAA
no.. to by się zgadzało. Dziennie palimy po ok. 25 papierosów. Ale ludzie! Nie mówimy teraz o raku, zgubnym wpływie fajek na życie. Nie umoralniajcie mnie. Nie chodzi o papierosy.

nie wiem, moze mamy inne priorytety. Ja mam 27 lat, samodzielnie mieszkam juz jakis kawalek czasu i sorry ale nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzina tym bardziej bez mojego faceta. Jego obecnosc rekompensuje mi wszystko. Ktos zapytal o jeden powod dla rzucenia wygodnego domku. Mnie sprawia przyjemnosc bycie odpowiedzialna i prowadzenie domu.

Gość GOSIAAAAAAAAAA
Dla mnie najlepszym wyjściem byłoby gdyby znalazł pracę w moim miescie i mieszkalibyśmy z moimi rodzicami (mamy wielki dom i jestem jedynaczką). A tu klops... pracy nie ma.

Gość GOSIAAAAAAAAAA
ale z osobnymi gospodarstwami (np. my na pietrze,rodzice na parterze), chodzi o zaoszczędzenie kasy, którą teraz musimy wydać w błoto (na wynajem) - to prawie tak, jakby jedno z nas pracowało za darmo

Gość GOSIAAAAAAAAAA
Bo zobaczcie: mam tu fajną pracę, mam wielki dom. Muszę to zostawić. Zostanie tu 6-pokojowy, piętrowy dom, z moimi - starzejącymi się - rodzicami, a my będziemy się gnieść w jakiejś klitce 200 km stąd. To trochę takie.... marnotrawstwo. A wszystko przez to że tu nie ma pracy dla niego 😠

Gość bfgnjk
a jakies on pracy szuka? szedzie ejst jakas robota, chocby jakas budowlanka, remonty czy cokolwiekxc

Gość bravebrain
Może niech Twój facet spróbuję jeszcze poszukać pracy w Twoim mieście.Może przez jakieś znajomości Twoich rodziców ,znajomych ? Rozumiem Cię i nie wyzywam od materialistek.Każdy chce wygodnie żyć ,tylko nie każdy się do tego przyznaje. Proza życia w połączeniu z brakiem pieniędzy ,potrafi zabić najwspanialszą miłość.

nie wiem, ja jestem przeciwniczka zeby dorosle dzieci mieszkaly z rodzicami w jakikolwiek sposob, nawet w domku.

Gość lachudra
gosiaaa, no ale ja nie rozumiem jednego, skoro nie ma problemu zeby on zmaieszkał z Twoimi rodzicmai to niech znajdzie byle jaka prace przynajmniej narazie, po prostu zeby sie zaczepic.