Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abi__gail

krwawy seks

Polecane posty

Gość Abi__gail

Ostatnio, będąc w łazience po stosunku, zauważyłam, ze leje mi się krew, jakbym miała okres (który skończył się 3-4 dni wcześnie, a nigdy nie miałam międzyokresowych plamień). Okazało się też, ze całe prześcieradło jest poplamione. Niedługo później poszłam znów do łazienki i już nie krwawiłam. Na drugi dzień rano bolało mnie trochę podbrzusze. I teraz zastanawiam się, czy ta krew to była jakaś "pozostałość" po okresie, czy w jakiś sposób się uszkodziłam w czasie seksu. Dodam, jeśli może mieć to znaczenie, że kochaliśmy się w pozycji misjonarskiej z dość dużym tarciem przedniej ścianki pochwy (bez prezerwatywy). Nie mogę jednak sobie wyobrazić, żeby mogło to spowodować tak krwawiące otarcia. Czy powinnam iść z tym do ginekologa (zamierzam) czy panikuję niepotrzebnie?

Gość ŚWIEŻOUPIECZONAMĘŻATKA
A czasem to nie był Twój pierwszy raz??

Gość Abi__gail
Gdyby to był mój pierwszy raz, to wpadłabym na to, skąd ta krew... Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, nawet przy pierwszym razie.

Gość 1234567....
rozumiem że nie pierwszy raz ani też nie był to następny stosunek po pierwszym razie tak ?....bo czasem przy następnym stosunku może wystąpić jakieś krwawienie jeszcze ja na Twoim miejscu zaczekałabym do następnego razu jeśli historia się powtórzy idź do lekarza acha w ciąży też na pewno nie jesteś tak ?

Gość Abi__gail
Nie był to ani pierwszy, ani jeden z pierwszych stosunków. Od dawna biorę tabletki (nie wzięłam za późno, nie pominęłam), więc nie jestem w ciąży.

Gość anka1234
tabletki nie daja 100% pewnosci, a pozatym moze tak sie stalo ze jesli nie krwawilas za pierwszym ani za nastepnym razem to moze teraz ci pekla błona

Gość Abi__gail
po ponad roku od pierwszego razu (i wielu stosunkach) nagle mi pękła błona? W to chyba nie uwierzę...

podawaj więcej detali w następnym wątku i opisz swoją sytuacje :/ bo jak widzisz wszyscy zgadują. może idź do lekarza jeśli masz jakie wątpliwości albo poszukaj w google czegoś na ten temat :O 🖐️

Gość anka1234
no przeciesz kiedys musi pęknac

Gość Abi__gail
do everybody_kombinerki: ale jakie jeszcze detale mam podać? do anka1234: nie zawsze musi być krwawienie przy pierwszym razie. błona może być na tyle cienka, że obejdzie się bez krwi, albo może np. być słabo "zarośnięta", więc nie ma co pękać. Chyba nawet kiedyś gin mi powiedziała, że nie będę krwawić przy pierwszym razie, więc myślę, że ten trop odpada.

Gość liljawodna
ja takze krwawie czasem po stosunku.w 2 lub 3 tydodniu cyklu.bylam z tym u lekarza ale wszystko ok.U ciebie takze krwawienie nie musi o niczym swiadczyc,ale bywa röznie i polecilabym ci jednak isc do lekarza.

Gość Abi__gail
dzięki, liljawodna. Do lekarza na pewno pójdę, ale chciałam się czegoś na ten temat wcześniej tutaj dowiedzieć. W moim przypadku był to początek drugiego tygodnia cyklu, pierwszy tydzień tabletek.

Gość dvdfbgdf
nadżerka na bank

Gość Abi__gail
Napiszesz coś więcej o tej nadżerce?

Krwawienia po seksie moga byc oznakiem choroby, ale nie muszą. Jesli zdarzy sie taka sytuacja jeszcze raz to koniecznie powiedz o tym lekarzowi. Niestety nikt ci nie postawi diagnozy na odległość. Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje.

Gość Abi__gail
No i dzis wszystko bylo dobrze, choc sie trochę bałam. Mimo wszystko pójdę z tym do lekarza.

Gość umrzesz na raka

Gość gość
moze za ostry sex?scianki pchwy są delikatne moze cos ci tam uszkodzil raz i pozniej za kazdym razem od nowa tą sama ranke od nowa jakby ,,rozdzierał''

Gość gość
Jak bił mocno,moze przesunął macicę pod gardło