Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyLady

Dostałam okres i brzuch boli...

Polecane posty

Gość LadyLady

ktoś łączy sie ze mną w bólu.Wziełam tabletke i czekam aż przestanie wtedy pójde spać.

Gość LadyLady
Dzieki Mrr brr... :) Ciebie też coś/brzuch boli,czy poprostu ot tak łączysz się w bólu razem ze mną. :)

Gość LadyLady
Dziękuje Biedronko,która się poleca. :P Wrrr niecierpie tych dni,pierwszy jest najgorszy,a najgorzej to dostać w nocy kiedy to sie chce iść spac,a tu nagle buch krwawica i brzuch boli. :/

Gość krwawa tragedia
Ja się łącze w bólu... wprawdzie okresu jeszcze nie dostałam, ale brzuch już mnie boli, czyli niedługo mnie zaleje :o

ja mam na to sposob. kilka godzin zanim dostane okresu czuje juz lekkie pobolewanie w dole brzucha i od razu biore dwa apapy tak zeby nie zdarzylo mnie zabolec tak konkretnie. dziala zawsze, chyba ze ciota sie zjawi w nocy jak spie. to wtedy zdycham :O

Gość LadyLady
krwawa tragedia,no to wspólczuje.Ja się dobrze czułam,do dzisiaj kiedy to nagle zaczął pobolewać,mam nadzieje że jutro nie będe zdychać z bólu.Nie co miesiąc tak mam,ale co dwa bądz wiecej bóle takie że szkoda gadać.Zas moja kolezanka,to ona ma niby takie mocne ze ona co chwile tabletke bierze,ona to przesadza ztabletkami. :/ być kobieta być kobietą.........

Gość krwawa tragedia
Mnie zawsze boli, ale nie zawsze tak mocno, żebym się zwijała z bólu. Czasem poboli tylko przez pierwsze dwa dni, czasem boli cały okres i to tak mocno, że ledwo żyję :o Czasem aż z bólu rzygam i żadne tabletki nie pomagają, to jest naprawdę jakaś masakra...

Gość LadyLady
Biedronko,no własnie najlepiej wziąć tabletki jak dopiero zaczyna lekko boleć zanim zacznie mocniej.A ja biore zazwyczaj jak dostane juz okres i boli.Chociaż teraz wziełam,jak mnie zaczął pobolewać dopiero.złosliwa krwawa mery,jakby w dzień nie mogła przyjść. :/

Gość LadyLady
Wi-Olka_Demolka,eh wypiłabym sobie grzańca,choć za alko nieprzepadam. krwawa mery,o matkoooo to wspólczuje takich bólów czasami że aż wymiotujesz.

Gość krwawa tragedia
To jest nieuczciwe, dlaczego tylko kobiety są skazane na takie męki? :(

Gość LadyLady
Wrrrrrrrrrrrrrr,cos nie moge napisac posta. :/

Gość LadyLady
a to dlatgo że nicka niewpisywałam hahaha no niestety,to niespraiwiedliwe bo faceci co maja mutacje,zarost im rosnie,oni rosna i tyle z dojrzewania a my co miesiac męki z okresami.

Gość LadyLady
Poszlabym spać,ale niezasne bo jeszcze pobolewa. Cudnie wręcz........

Gość krwawa tragedia
To jest najgorsze jak się przez to spać nie da... zakładacie na noc tampony? Bo ja tylko podpaski i to jest cholernie niewygodne :(

Gość LadyLady
Ja używam tylko podpasek,na noc zakładam Maxi.Wrr coś mi zimno. :/

Mnie nic nie boli, tylko tak sie łączę, pozna pora wiec sobie pomyslalem ze moze nikt ci nie odpisze, a tu prosze.

Gość LadyLady
Mrrrr brr,a ja myślałam że jesteś kobietą,a tu prosze facet. ;) To milo z Twej strony,że się odezwałeś napisałeś. Ide zrobić herbate z miodem,która mnie rozgrzeje i uspokoi oraz pomoże zasnąć szybciej.

Gość LadyLady
No niby tak,dłużej żyjemy ale chętnie oddałabym chętnym comiesięczne utrapienie.Sorki,że tak mmarusdze ale gdzies musze,zresztą to hormony hhehe

Gość LadyLady
Mrrr brr jeszcze spać nie ide,zrobie herbatke i jeszcze posiedze popijając herbate.

To w takim razie smacznej herbatki, jesli przez to marudzenie masz sie poczuc lepiej....to smialo...po to jest forum

Gość LadyLady
Mrrr dziękuje,już herbatke mam teraz będe pić.Zbudziłam lubego,który przysnął na sofie aby szedł spać do sypialni.

Gość LadyLady
To życze dobrej nocki. Ja jeszcze tu posiedze,niewiem ile jeszcze... ;/