Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka jestem

pytanko do studentow

Polecane posty

Gość poznanianka jestem

mial ktos z was indywidualny system oceniania? jesli tak napiszcie jak to wygladalo.

Gość poznanianka jestem
tak masz racje

uczysz sie sama w domu, na podstawie zagadnien i tematow przerabianych normalnie w grupie (musisz od kogos z grupy pozyczyc tematy i literature) przychodzisz tylko na egzaminy i zaliczenia. jesli zajecia sa laboratoryjne (informatyka, lektoraty) to musisz na nich byc

Gość poznanianka jestem
Wcale nie trzeba chodzic na zajecia? ja myslalam ze trzeba ale np w kratke. Co do jezykow obcych to nie ma problemu, ze zwolnieniem. Czy trzeba miec do tego wysoka srednia? Czy jest to mozliwe na licencjacie?

ale oczywiscie najpierw tyrzeba napisac pismo, z prosba do dziekana o przyznanie indywidualnego toku, podanie wyraznej przyczyny

jest mozliwe ale tak jak mowie, musi byc zgoda dziekana nie mozesz sama z siebie przestac chodzic i przychodzic tylko na zaliczenia, bo cie obleja za nieusprawiedliwioone godziny

Gość poznanianka jestem
czy mozna to zrobic na licencjacie? z zaliczeniem cwiczen nie ma problemu, jesli np jest duzo prezentacji?

jest licencjat czy magisterskie - niezaleznie co na cwiczeniach sie robi, musisz to samo p[rzerobic w domu jesli chodzi o tresc materialu, zastanow sie czy naprawde jest ci potrzebny indywidualny tok, czasami jest dobrze normalnie chodzic na zajecia, w domu sama nie przerobisz tak dobrze materialu jak na cwiczeniach i wykladach

ucielo mi - chcialam napisac ze jest mozlwosc niewazne czy jest licencjat czy magisterskie

Gość poznanianka jestem
stracilam prace, zeby zaplacic za studia (oplaty wzrastaja), jestem zmuszona wyjechac za granice chocby na pol roku. Moglabym od czasu do czasu np raz na miesiac wracac do pl na jakis zjazd. mam nadzieje, ze na licencjacie jest mniej h ze wzgledu na prace licencjacka. Jak w takim przypadku wygladaja seminaria?

Gość u mnie
na Uniwerysytecie Indywidualny Tok Studiow jest przyznawany od sredniej 4.6. Natomiast Indywidualna Organizacja studiow(bo chyba o tym tu mowa) jest przyznawany kazdemu kto zlozyl wniosek z odpowiednim uzasadnieniem(np jesli z powodu pracy to trzeba przedstawic umowe o prace). I wtedy po otrzymaniu zgody mam prawo nie byc na 50% zajec.

Gość lepiej bierz dziekanke

Gość poznanianka jestem
szkoda mi brac dziekanki na ostatni rok studiow.

Gość poznanianka jestem
jezeli bede na ponad 50% zajec nie moga mnie wywalic.