Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona pytająca

Cześć dziewczyny !

Polecane posty

Gość ona pytająca

hej jako że pytania o sex nie są dla mnie jakimś tematem tabu więc chciałam się podzielić a później zapytać. A więc ja i mój partner lubimy uprawiać sex w nietypowych miejscach po prostu daje to lepszego smaczku. Kochaliśmy się w pociągu, autobusie - sex oralny, na klatce schodowej, podczas imprezy w ubikacji, na ławce w parku. A mamy zamiar to jeszcze zrobić w windzie, na dachu jakiegoś bloku. Moje pierwsze pytanie jakie nietypowe miejsca jeszcze byście nam podpowiedzieli? i czy wy uprawiacie również sex po za domem czyli też w jakiś nietypowych miejscach. Pozdrawiam

Gość Orchidea1
hej! proponuję jeszcze przymierzalnię w sklepie :) no i plażę... możesz też bawić się sobą w samochodzie (podczas jazdy przez zatłoczone ulice miasta) a partner niech patrzy na to, co ze sobą wyprawiasz ;)

mnie tez zawsze krecila winda i tez chce tam sprobowac mnie tez zawsze krecily miejsca, a mojemu mezowi jest wszystko jedno - jego wszytsko kreci i miejsca i stroje i tradycyjnie nie wymienilas samochodu, lasu (na laczce super), w nocy na plazy, w wannie i po prysznicem (uwielbiam to), w roznych miejscach w domu (ja najbardziej lubie na stole w salonie)

Gość ona pytająca
łąka również była, prysznica w domu nie ma jest wanna a wanna troszke za mała :) na stole również było i jest świetnie polecam! Dobry pomysł przymierzalnia w sklepie trzeba wypróbować :). Podczas jazdy również dobry pomysł oj orchidea widze że doświadczona w tych tematach hihi

Gość Orchidea1
ja po prostu lubię wszystko to, co "inne"... niepospolite :) jeszcze jedna propozycja: jeśli lubicie publiczne miejsca, to ubierz się seksownie, wybierzcie się w jakieś publiczne miejsce i niech partner robi Tobie "nieprzyzwoite" zdjęcia (np. z podniesioną mini spod której widać pończochy albo coś jeszcze więcej - to, jak daleko się posuniesz, zależy wyłącznie od Ciebie) ;)

A co jest niepospolitego w yuprawianiu seksu na łące, jeśli wolno zapytać?

Gość Orchidea1
niepospolite nie dotyczy łąki ani podobnych spraw ;) dotyczy zgoła czegoś innego ale to chyba nie jest wątek na to forum ;)

Gość ona pytająca
przyjęło się że sex uprawia sie w domu wszystkie inny miejsca już dla tych "normalnych" uważane są za niepospolite i stąd tak też napisała orchidea z którą zgadzam się w 100% :)

A dla nie normalnych dom jest niepospolity?

Gość Orchidea1
Oj brum... ale roztrząsasz :) powiedz mi, co dla ciebie jest niepospolite?

Niepospolite? Hmmm... Bo ja wiem... Musze się nad tym zastanowić. Nic mi nie przychodzi do głowy. Trudno byłoby uprawiać seks w metrze. To wyzwanie. Stały nadzór kamer. Wszystko odsłonięte. Ale nie myślę o tym w kategoriach "niepospolite".

Gość warszawianeczka 84
pole kukurydzy i dach samochodu np ;) na rolkach tez mozna ;d