Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinkamalwinka2424

Wycieczka w gory

Polecane posty

witam! za kilka dni wyjezdzam w gory, przyznam ze jeszcze nigdy w gorach w lato nie bylam, wiec moje pytanie jest takie.... co nalezy zabrac ze soba, jakie najpotrzebniejsze rzeczy, jak najlepiej sie pakoac. dodam ze jade na tydzien, samochodem, z nad morza.

Gość galop żółwia
jedzesz w góry żeby się pokazać? dooobre:D

a z ktorej czesci mojej wypowiedzi towywnioskowalas????:/:/ o matko, po co tacy ludzie siedza na forum:/

Gość taka sobie joaa
Dobre buty, kurtkę przeciwdeszczową, plecak, wodę mineralną... To zalezy co będziesz robić ale pamiętaj, że w górach pogoda często się zmienia. Miłych wakacji.

Gość galop żółwia
sorry błędnie zinterpretowałam powyższe zdanie: "jak najlepiej się pakoac" uznając to za jak najlepiej się pokazać:p teraz przypuszczam, że miało ono brzmieć:jak najlepiej się pakować??:D

Gość komensd
Ja byłam teraz przez tydzień w górach. Miało być deszczowo na szczęście była ładna pogoda aż do soboty. Na pewno płaszcz lub kurtkę przeciw deszczową i zawsze miej ją w plecaku. Bo pogoda może zaskoczyć. Ubrania na każdą pogodę. Pamiętaj, że jeśli nawet w mieście jest 30 stopni to wyprawiając się w góry zabieraj ze sobą ciepłą bluzę lub kurtkę, bo przemarzniesz na szczycie. Gdzie będziesz mieszkać? i co będziesz miała dostępne. Ja wzięłam ze sobą kubki na harbatę, kawę, nóż do chleba czy masła, łyżeczka bo śniadania robiłam w pokoju tylko obiady na mieście. Zależy co oferuje pensjonat, kwatera. My np. poszliśmy zwiedzac jaskinie, ale nie mieslismy dobrej latarki. Na przyszlosc biore.

jak do jaskin to jeszcze wszytko trzeba w torebki foliowe zapakowac - oczywiscei pisze o tych jaskiniach co samemu sie zwiedza

Gość gość
hej, czy ktoś z was kupował może jakieś ubrania turystyczne i buty z www.dbsport.pl ? musze kupic taka odzież, bo jade w góry na miesiac, a wazna jest dla mnie jakosc wykonania.