Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p.brunetka

dziwne odczucia...

Polecane posty

Gość tez tak
picka ja swedzi i tyle podrap sie i niepisz głupot

a Ty chyba nie studiowałaś(eś) dziennie i nie wiesz, że to tez jest ciężka praca, bo w szkole nie leże. a po szkole sie uczę.

no proszę... po pierwsze teraz są wakacje, przez te 3 miesiące mogłaś chociaż popracować.. po drugie też studiuję dziennie i pracuję jednocześnie, zajmuję się domem i mam czas dla faceta i przyjaciół. Da się, trzeba ruszyć tyłek inaczej dostaniesz odleżyn

A ja pracowałam i uczyłam sie zaocznie - myślisz że było lżej?? Tak czy owak sprawiasz wrażenie rozkapryszonej pannicy która jest absolutnie niedojrzała do małżeństwa, która nie wie na czym polega dorosłe życie która jest egoistką i w ogóle nawet się nie stara zrozumieć męża :)

widac nie studiujesz na państwowej uczelni i nie wiesz co to znaczy prawdziwa nauka. bo ja nie ucze sie godzine dziennie a potem nie odpoczywam... i dokładnie teraz mam wakacje i odpoczywambo juz na poczatku wrzesnia mam 2 poprawki do których musze zacząć sie powoli przygotowywać.

"widac nie studiujesz na państwowej uczelni i nie wiesz co to znaczy prawdziwa nauka." to było o mnie? jeśli tak, to wiedz, że uczę się na państwowej uczelni, nie mam pieniędzy na prywatne, we wrześniu mam obronę licencjatu z jednego kierunku od października zaczynam drugi a pracuję na pół etatu i jakoś sobie radzę i nie powiem, aby mój kierunek należał do najłatwiejszych...

Na koniec powiem tak - im więcej piszesz tym bardziej swoją dziecinna nature pokazujesz... a z dziećmi na poważne tematy nie będę dyskutować. Szkoda mi Twojego męża.. :( bo wydaje mi się że tylko patrzeć jak pójdziesz w tango... Dorośnij - bo właśnie przez Twoją niedojrzałość Twój związek sie rozpadnie a nie przez brak zainteresowania...

chciałam Wam podziekować za wszystkie Wasze obiektywne uwagi-i napewno zastanowie sie nad tym co napisaliscie.

zgadzam się z Anią, jesteś dziecinna, i Wasze małżeństwo się rozpadnie przez Twoją niedojrzałość. I nie wiem czym niby jesteś taka zapracowana, nie dopuszczasz do siebie myśli, że jesteś obibokiem i tyle... zrób coś z sobą, a widać nie znosisz krytyki- objaw dziecinady...

Możesz wierzyc lub nie, ale często gesto sa takie dni kiedy siedze nad książkami do późnych godzin. Ale przeanalizuje wszytsko co napisaliscie-bo tez po to napisałam tutaj.

wiesz zostawmy temat studiów, może i masz dużo nauki nie wnikam... wracając do tematu powiem Ci,że kiedyś dawno temu miałam podobne odczucia, ale szybko mi minęło, porozmawialam z facetem i już wiem, że to tylko szukanie dziury w całym. To normalne, że po czasie w związku ten ogień w związku przygasa, ale za to zostaje żar, więc nie analizuj tego tak bardzo.

może macie racje... pewnie szukam dziury w całym... postaram sie to zmienic i nie doszukiwac się problemów, które nie sa problemami.

A ja uważam p.brunetka, że masz rację. Jeśli Twój mąż nie znajdzie czasu i chęci na kontakt z Tobą to wasze dni są policzone obojętnie co i kogo swędzi. On tyra, bo uważa że maczowi wypada tyrać i mieć dużo pieniędzy. Nie stresuj się opiniami zazdrosnych panien i jeśli chcesz coś poprawić postaw sprawę na ostrzu noża.

A dajcie dziewczynie spokoj! Pragnie uwagi meza- zrozumiale. Po ślubie zawsze troszke powszednieją nam męzowie czy zony..tak juz jest. Wazne tylko by umiec sie cieszyc tym co sie ma. Dobra rada- znajdz sobie zajecie, ktore wypeni Ci czas..zamiast marudzic,tesknic, narzekac.