Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała13

Kocham chyba innego

Polecane posty

Gość mała13

Od 2 lat jestem z facetem ale zanim go poznałam był ktoś inny.Spotykaliśmy się,było cudownie,pokochałam go z całych sił ale on wyjechał na jakiś czas,przestał sie odzywać:-(.Próbowałam zapomnieć ale ciężko było,potem pojawił się mój obecny facet.Myślałam,że zapomniałam o tamtym ale kiedy on wrócił wszystko wróciło...Nadal go kocham ale on nie chce słuchać tego bo mam innego faceta i nie będzie rozbijał mi związku.Nie wiem co robić,wszystko jest takie trudne,boję się zostać sama ale chcę być z tamtym bo on jest moją miłością(tak czuję),nie chcę się rozczarować...Nie wiem jak to rozwiązać...

Gość mała13
nie mam 13 lat tylko lubię liczbę 13

wiesz... mysle że powinnaś odejść od obecnego partnera jesli czujes coś do byłego. bo nie będziesz szczesliwa jesli nie odejdziesz i nie spróbujesz ze swoja dawna miłością(któa byc może na Ciebie czeka) bedziesz miała wyrzuty ż enie spróbowałas.... natomiast co do byłego tez musisz być ostrozna bo raz pojawiła ze sytuacja że wyjechała i go nie było.

Gość mała13
wiem o tym ale boję się tylko sama nie wiem czego.do obecnego partnera nie wiem czy coś czuję.myślami jestem przy tamtym,chcę go zobaczyć ale on nie pozwala mi na to dopóki jestem z tym obecnym.głupie jest to uczucie a co rodzina powie...:-(.on zagroził że jak go zostawię to się zabije...

Nie martw się tym co rodzina powie-bo to nie zrodzina kiedys w przyszłości bedziesz tworzyła pare tylko z facetem. ażne musi być dla Ciebie twoje szczęście. nawet jesli coś na ta chwile wydaje Ci sie smieszne napewno sie rozwiąże. to że mówi że sie zabije trudno. a powiedz mi czy on wie ze Twój były się w ogóle pojawił? jesli powiedział że sie zabije to jakąś rozmowe musieliście prowadzić?

Gość mała13
on nie wie że tamten się pojawił,raz tylko go widział ale nie wie co tak naprawdę mnie łączyło z tamtym,tym którego kocham:-(.powiedział tak bo nie wyobraża sobie życia beze mnie ale ja nie chcę z nim być.gorzej jak tego zostawię a tamten powie że on nie chcę mieć dziewczyny,że nie chce wiązać się ze mną.