Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaaaa

jestem 24 latką która doświadczyła

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaaaa

jak na te lata już troche. Nie jestem pierwszą lepszą która na pierwszej randce się oddaje przez to nie mogę znaleźć partnera na stałe. Zawsze jak spotykam się z facetem na koniec randki on chce jednego a ja tak nie moge ja potrzebuję na samym początku znajomości czegoś innego niż sex. Jestem zawiedziona wami faceci !!!!!! wy tylko o jednym nic więcej. Czy w końcu znajdę tego jedynego który nie będzie na pierwszej randce ślinił się aby mnie przelecieć ? czy wszyscy jesteście tacy sami ? co w was wstępuje że tacy jesteście ? gorzej niż zwierzęta

nie chcę mieć z tobą nic wspólnego, jesteś straszna 😭

A mnei na pierwszej randce to nikt nie chciła przelecieć jeszcze :( Gdzie tacy są?

trafaisz na kiepskich partnerow - nie poddawaj sie - nie kazdy jest taki

Gość kabrajda
musisz sie obracać w dziwnym towarzystwie lumpów i prostaków są gentelmeni lecz widocznie tobą sie nie intetresują

Gość aaaniołekkk
ehh,,,mnie tylko jeden przeleciał na pierwszej randce, :):) nie mogłam mu się oprzeć - przystojny jak z wybiegu, ale nie żałuję, już jesteśmy razem razem 2,5 oku - była między nami taka chemia, że nie było innej możliwości, że wylądowaliśmy w łóżku, po tygodniu zdecydowaliśmy się razem zamieszkać i tak już mieszkamy ze sobą 2,5 roku :) :) :) ale nasz związek w ogóle jest nieprzeciętny

W zimie to normalne, że opiera się o drzwi.

Gość a gdzie Ty
znajdujesz takich facetów, Ty do biblioteki idź i tam poszukaj

Nie dość, że moczą kije to jeszcze żądają kasy :O

Gość aaaniołekkk
:) mój kuzyn poznał swoją żonę w bibliotece właśnie, ale on jest bibliotekarką :)

Gość a gdzie Ty
a Ty aniołku oprócz bycia aniołkiem to kim jesteś?

Gość aaaniołekkk
:) ale w jakim sensie ????:)

Gość a Ty gdzie
w takim jaki najbardziej odda to kim jesteś:)

Gość aaaniołekkk
jestem kobietą wysoką, szczupłą , zieonooką brunetką :) z wykształcenia pani socjolog/ psycholog zawod - branża HR lubię piłkę nożną, lody śmietankowe, Barcelonę :) i białą mrożoną herbatę :) oraz czerwone wytrawne wino :)

Gość a Ty gdzie
brzmi bardzo kusząco ale...... masz pecha bo w tym sezonie to real wygra ligę:) zwalniasz czy zatrudniasz ludzi:)

Gość aaaniołekkk
lubie wstawać rano nie jadam śniadań uwielbiam poranną kawę szybko jeżdżę samochodem Lubię to co jest nielegalne, niemoralne lub tuczy :) a moje motto brzmi: " "Żyj jak nowonarodzony anioł, jak kobieta która kocha i jak człowiek, który ma zaraz umrzeć" i na chwilę obecną jestem kobietą, która kocha :)

Gość aaaniołekkk
zatrudniam ;) To, że wydali 200 mln na transfery o niczym jeszcze nie świadczy :) p.s. ostatnio Cris się nie popisał a Barcelona ma Zlatana :)

Gość a Ty gdzie
przyjaciel in spe - czyżby jakieś kompleksy? peszą Cię wysokie kobiety?

Gość aaaniołekkk
na erotyczny trafiłam przez przypadek - jak wchodzi się na forum kafe to na początku wyślwietlane są najbardziej aktualne tematy z całej Kafe, a dzisiaj wyjątkowo trochę nudzę się w pracy więc sobie klikam :)

Gość a gdzie Ty
jak zatrudniasz to jestes dobra kobieta:) Zlatan nigdy nie był gwiazdą i nie sądzę żeby stanowił o sile Barcy, Może ostatnio i Cris się nie popisał ale popisywał ostatnie 2 lata i nie sądzę, żeby nagle przestał

Gość aaaniołekkk
ja mam 174 cm wzrostu i chodzę w bardzo wysokich szpikalch 10 - 12 cm, co jeszcze można o mnie powiedzieć KOCHAM SZPILKI - mam tylko jedne butki na płaskim - japonki na plażę :):):) Kocham się opalać :) :):):) :) mam nadzieję, że jutro słoneczko dopisze :)

Gość a gdzie Ty
12 cm to trochę za dużo przy 174 cm - nie będziemy do siebie pasować

Gość aaaniołekkk
Zlatan od czasu gry w Ajaxie jest w formie - fakt nigdy nie zdobył złotej piłki, ale jest dobry chociaż teraz real ma Crisa, Kakę ( dwóch posiadaczy złotej piłki) i Benzemę - który może być jej kolejnym posiadaczem :) ale pożyjemy - zobaczymy, ja zawsze sercem byłam za Barca, nawet w sezonie 2007/2008 gdzie pomimo, że nakupili gwiazdy ( m.in. Henry z Arsenalu) zaczęli grać dopiero sezon później, po zmianie trenera. Jak sprzedali, Deco, Ronaldhinio i Zambrotte, zrobiło się mniej chętnych do grania pierwszych skrzypiec i gra zaczęła się kleić Poza tym jest mój ukochany Messi i Puyol - ale chyba odniegamy od tematu :)

Gość aaaniołekkk
12 na wyjątkowe okazje, ale zazwyczaj 10 cm :)

Gość a gdzie Ty
lubiłem Barcelonę ze Stoiczkowem, Koemanem ale Ty pewnie nie pamiętasz tych czasów:) 10 jest OK, coś oprócz szpilek będziesz miała na sobie - jak dla mnie nie koniecznie:)

Gość aaaniołekkk
lecę do domu - później odpiszę :)