Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta stokrotka

plamienia 2 dni po stosunku... czy oznacza to ciaze??

Polecane posty

Gość zolta stokrotka

hej:) z moim pierwszym i jedynym partnerem facetem kochalismy sie, popierwszym razie mialam lekkie krwawienie... potem juz bylo ok, mieslismy ponad pol roku przerwy z sexem, od niedawna kochalismy sie tzn w sobote tydzien temu z zabezpieczeniem i.. zadnych plamien nie mialam... ale we wtorek tez sie kochalismy, ale juz bez zabezpieczenia ( z tym ze on nie skonczyl we mnie, ale kochalismy sie dlugo )... to bylo w ten wtorek, i bylo wszystko ok.... ale, za 2 dni tzn w czwartek w ciagu dnia dostalam dziwne plamienia takie lekko brazowe, pomyslalam ze to okres mi sie zaczal.. zalozylam podpaske na noc, i w nocy nic, na nastepny dzien tzn dzis , przeszlam sie na zakupy, wracam, znow wkladka lekko zabrudzona plamieniem... dodam, ze 2 dni po stosunku plamienie sie pojawilo i mialam 24 dzien cyklu ... miesiaczki mam zazwyczaj 28 dni (czasem -,+ 2 dni) i czasem tez np 2 owulacje... moja mama tez tak miala, i kiedys nie mialam okresu, dodam ze biore hormony letrox 50 na niedoczynnosc tarczycy.... dziwi mnie tylko czemu po 1 stosunku od tak dlugiego czasu nie wspolzycia nic nie polecialo, nic... a gdy zrobilismy to bez zabezpiecznia to te plamienia... pytam, bo wiem ze takie plamienia kilka dni po zapoldnieniu sie moga pojawic, bylo to 2 dni po , wczoraj i dzis, ale skape, i wcale okresu nie dostalam... fakt nie konczyl we mnie, ale w czasie podniecenie wyplywa sluz w ktorym moga znajdowac sie plemniki.. prosze was o porady, co to moze byc??? moze nadzerka, ale czemu np po sobocie tego nie mialam, wczesniej ponad pol roku temu czegos takiego nie mialam...

Gość saleminka8
a moze lekarz ...???a nie internet

Gość mimi2608
najlepiej zrobisz jak do ginekologa pójdziesz!to najlepsze wyjscie!

Gość zolta stokrotka
i jestem taka jakas bardzo slaba, ledwo co bylam w sklepie (troche daleko) niby przeziebiona -tak pomyslalam, a potem tak nagle goraco mi sie zrobilo, slabo mi sie zrobilo i teraz klaplam w domu i mam na dzis juz dosyc ... a mialam na koncert jeszcze isc, ale ja sil nie mam:(

Gość no peeeewnie
na 100% zaszlas, ja tak mialam jak ty piszes!!! jestes w ciazy kolezanko ;)))

Gość zolta stokrotka
jesli sadzisz ze wczasnie to dziekuje za wypowiedz, a do lekarza, akurat w nastepnym tyg. robie znowu badania na TSH , mam niedoczynnosc tarczycy, ale to w moim miescie, bo ja u siebie nie ejstem, i nie moge teraz isc do ginekologa

Gość zolta stokrotka
do noo pewnie - ale na serio zaszlas, miaals podobnie, czy poprostu tak tylko piszesz... sorry, ale na tym forum nie wiadomo co kto napisze.. a moglabys opisac jak to u Ciebie bylo????? jestem slaba jak chol...era.. do tej pory calodniowe wycieczki moglam robic, a dzis jak wyszlam z domu do hipermarketu czulam ze jestem przeziebiona, ale po paru minutach myslalam ze zaslabne, jestem bardzo slaba.. jesc tez mi sie chce, a dodam ze przez ta tarczyce jak jej nie leczylam to bardzo schudlam i nie mialam apetytu, a hormony na tarczyce biore 2 miesiace, wiec to napewno nie to, ale te plamienia .. ale ze 2 dni po stosunku to za wczesnie????? jak u ciebie bylo????? dodam ze konczyl na zewnatrz, ale to roznie bywa, dlugo sie nie kochalismy, wiec zawsze cos tam moglo sie dostac, a np w te sobote , po tej sosbocie zadnych plamien nie mialam, a stawialbym wlasnie ze poajwi sie krawwienie, gdyz dluga przerwe mialam ... , a potem bez zabezpieczenia i te plamienia ... ja myslalam ze to okres... myslalam , ehh kochalismy sie i szybciej dostalam, ale to nie okres..., i nie zaraz po stosunku, ale po 2 dniach, po poludniu, a dzis to samo...

Gość no peeewnie
ja zaszlam w ciaze przez stosunek przerywany, a to krwanienie to bylo implantacyjne, mam roczne dziecko.

Gość zolta stokrotka
no pewnie ..... czy moglabys opisac jak to u ciebie bylo ?????? prosze :) bardzo mi na tym zalezy... :)

Gość no peeeewnie
juz ci opisalam, no chyba nie chcesz ze szczegolami ;/

Gość no peeewnie
ja cos okolo 20ego dnia cyklu bylam, i przerywany stosunek byl, a 2-3 dni potem brązwe plamienie, a potem juz nie nie bylo przez 9 miechow.

Gość no peeewnie
no i bylo, dlatego mam dziecko. facet istota niepoznana

Gość zolta stokrotka
kurcze teraz do domu mam jechac na 2 dni, czy podroz autobusem nie zaszkodzi 5 godzin, nie wiem co to, narazie czekam na okres, mam juz swoje lata... ja bardzo bym chciala miec dziecko, ale nie stac mnie na nie , wlasnie przeprowadzilam sie do duzego miasta, instynkt macierzynski mam juz od dawna ... ale jak cos, jesli bylabym w tej ciazy, to wiem ze zostane sama... ale to nie wazne .. martwie sie wlasnie , bo biore te hormony letrox 50 na niedoczynnosc tarczycy :(:( i boje sie ze moga w jakims stopniu zaszkodzic :(:(:(

Gość zolta stokrotka
ja bylam w 23 dniu cyklu, a to plamienie w 25 i 26 (dzis) dokaldnie, bo wyzej pisalam ze 24 , ale policzylam dokladnie z kalendarzyka..

Gość no peewnie
zatem powodzenia! ;) jakbym blisko ciebie mieszkala to bym ci testy podrzucila, mam jescze takie co szybko ciaze wykrywaja.

Gość no dajcie spokój
Długo się kochaliście i zwyczajnie facet cię poobcierał troszkę w środku,gorzej się czujesz bo gorąco jest.też tak miałam jak długo się nie kochałam a później dość intensywnie.nie ma możliwości mieć objawów ciążowych 2 dni po stosunku.myślałam że w dobie internetu takie rzeczy się po prostu wie.jeżeli pragniecie dziecka to życzę powodzenia,ale trochę więcej rozsądku by się przydało

Gość zolta stokrotka
no tak, ale to wczoraj byl upal , nie dzis ! co prawda etraz jest nawet goraco, ale jak wychodzilam z domu bylo chlodno, i tak myslalam, oo bede musiala zabrac swterek jak wyjde na miasto, a tu nici , z dzisiejszego dnia na polku... ale wiesz mogl mnie poobcierac ale gdy w sobote sie kochalismy w prezerwatywie , a nic nie bylo, a tez dlugo sie kochalismy, a w ten wtorek .... jakies dziwne plamienie ... moze dostane ten okres, ale to plamienie, dzis nie dostalam nawet okresyu tylko tez to plamienie leciutkie, i nie od razu po stosunku, ale po 2 dniach.... czy pragne dziecka? tak bardzo, bardzo kocham dzieci i pragne miec, ale wiem jesli bede w ciazy zostane sama, ale to juz nie wazne, wazne bym byla zdrowa .... bo biore jeszcze te hormony natarczyce, wlasnie czytalam ulotke, ze nie nalezy przeywac w czasie ciazy.. ale boje sie, bo lekarka przepisala mi bardzo wysoka dawke letrox 50... , a swoje lata juz mam, co prawda facet jest troche nieodpowiedzialny, np jego matka jest przeciwko naszemu zwiazkowi, ona nawet nie wie ze ja tu mieszkam (przeprowadzilam sie do duzego miasta, wlasnie zapisalam sie do 2 letniej szkoly, na studia nie stac mnie , mimo iz dziennikarstwo bardzo mnie interesuje, zdrowie padlo i sily nie ma , ale ta darmowa 2 letnia -turystyka , bedzie dobrze, jeszcze szukam pracy, ale na caly etat, czekam na rozmowy kwalifikacyjne, kurcze zastanawiam sie czy na nipelny wymiar godzin tez sie stararac-gdybym byla w ciazy , moze i tak zrobie ) ale musze miec na wynajem pokoju niestety ... pozdrowienia dla was :*******

Gość zolta stokrotka
ale widzisz : no dajcie spokoj - dziewczyna wyzej miaal podobny problem i zaszla w ciaze - pytam... mam obawy, tym bardziej ze biore hormony na niedoczynnosc tarcxzycy... ale nie ma reguly jednak .... ja wiem ze u mnie zawsze jest na odwrot...

Gość ten temat już był dzisiaj
do lekarza kobieto, lecz się na głowę

Gość zolta stokrotka
a i widzisz czlowieku wyzej, ja nie siedze non stop na forum, czytam topici, wlasnie sie napotkalam teraz na topic-ktos zalozyl- tarczyca a ciaza- i co ?? i tez tak tej kobiecie powiesz...??? przykro mi bardzo, dodam ze ja pierwsza zalozylam, i to ja musze byc upominana... a tak poza tym na glowe nie musze sie leczyc, gdyz zazywam hormony na niedoczynnosc tarczycy ktore calkowicie wyeliminowaly moje bole glowy :)

Gość sprawiedliwosc gorąąą
hehehe,,,, a ja dodam że nick "ten temat już był dzisiaj" to nikt inny jak "no dajce spokój" ... hehe proste, nie podobała się wypowiedz autorki, więc ta pani pod innym nickiem odgryzła jej,,, hehehe co za ludzie,,,, stala jakaś bywalczyni, nie przejmuj się autorko, takich niemilasow coraz więcej:) glowa do gory:) bedzie dobrze:) a wam niemilym opryskliwym forumowiczom zwroci sie to wszystko z nawiazka w najmniej oczekiwanym momencie ;)

Gość jakby to ująć
to zalezy indywidualnie od organizmu kobiety. owszem plamienia sie pojawiaja, w miejsce miesiaczki, ale nie u kazdej kobiety. owszem nie musi facet w tobie konczyc, wczesniej mogloby sie wydostac troche sluzu zawierajacego plemniki. ale to tylko przypuszczenia, poczekaj na okres, jesli na dniach dostaniesz to w ciazy najprawdopodobniej nie jestes, ale, jesli okres nie bedzie sie pojawial, moze byc ciaza, jak u kolezanki wyzej, jak wspominam kazdy organizm reaguje inaczej, byc moze ze bierzesz tabletki w postaci hormonow, byc moze plamienia w ciazy pojawily sie w 2 , 3 dniach po stosunku. pozdrawiam i zycze szczescia i powodzenia i wszystkiego dobrego. BY wszystko ulozylo sie po twojej mysli:):):):):):)

Gość BuuBaa ..
Hej .. mam podobny problem .. w pona kochałam sie z chłopakiem a dzisiaj zauważyłam brązowe plamki na bieliźnie i nie wiem co robić;(

Gość Irmina555
odświeżam temat..i prosze o info. Kochałam się z mężem w 14 dniu cyklu, stosunek przerywany. Dwa dni potem lekkie brązowe plamienie :( Ktoś tak miał ? co to jest ? nigdy tak nie miałam, stąd pytanie. Wiem, ze to były dni płodne, ale na implantację za wczesnie, więc co ???

Gość Irmina555
czy ktoś mi może podpowiedzieć ? ale tak bez złośliwości, proszę....mój gin na urlopie do 3 września :(....

Gość kachaaaaaa
hejka,jestem 2 dni po stosunku z moim facetem,fakt nie jestem małolatka i mam juz dziecko ale troche zgłupialam,bo dostalam tego dziwnego plamienia :/ ja bardzo chce dziecka,i cieszylabym sie gdyby tak było,ale mój partner nie koniecznie,wiec jest to mozliwe zeby po dwóch dniach to byłyby juz objawy ciazy ????

Gość gość
to mogła być owulacja