Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały sweterek

kiedy wsadzic dziecko do spacerowki

Polecane posty

Gość biały sweterek

moj synek ma 2,5 mc-a za nic w swiecie nie chce jezdzic w gondolce, krzyczy, zapiera sie wrecz zanosi sie, jak go wezme na rece i wszystko widzi uspokaja sie , mysle ze przelozenie go do spacerowki bedzie dobrym rozwiazaniem, jednak nei wiem czy nie jest za maly, mam wozek coneco toledo i spacerowk arozklada sie na plasko nie wiem czy jak go przeloze nie bedzie sie meczyl i czy nie bedzie to smiesznie wygladalo bo on jeszcze sam nie siedzi...

Ja wsadziłam mojego synka do spacerówki całkiem niedawno . Miał trochę ponad pięć miesięcy . O wiele młodsze dzieciaczki wożą w spacerówkach , więc myślę , ze jeżeli chcesz to nie ma problemu

moja coreczka tez nie chciala jezdzic w gondoli.zmnienilismy na spacerowke jak mniala troche ponad 4 msc.tez ja musialam wyciagac i nosic na rekach...mysle ze spacerowka jest ok na tym najnizszym poziomie :)

Gość biały sweterek
przeloze spacerowke w weekend jednak nie wiem czy nie ebdzie to smiesznie wygladalo i czy maly nie bedzie sie meczyl, ale mowie wam w gondoli jest masakra taki krzyk i placz ze serce sie kraje;-( i te stare mohery wtracajace sie ze dziecko placze....

Gość wow co za temat
Jeżeli spacerówka rozkłada się na płasko, to nie widzę problemu. Niektórzy ludzie w ogóle nie kupują gondoli, tylko od początku prowadzają w spacerówkach. Moja córka miała ok.4-5 m-cy i też był bunt w gondoli.

Gość biały sweterek
widze ze ten bunt w gondoli to norma;-)

U nas było to samo. Spacerówka to dopiero jak dziecko potrafi samo usiąść. Doradzam chustę - dzieci w chustach ładnie śpią, są spokojniutkie, zadowolone, a Ty masz wolne dwie ręce i nie straszne Ci żadne schody czy wertepy. Ja nosiłam córkę w chuście tkanej.

spacerowki sie rozkladaja wiec nie ma problemu, ja swojego malucha do spacerowki wsadzilam jak mial 5 miesiecy, juz siedzial i teraz przy drugiej dzidzi to mysle ze calkowicie zrezygnuje z gondolki

nie chodzi mi o to ze noworodka bede wkladac do spacerowki ale sa wozki z nosidelkami jak tez bardzo interesuja mnie tez te chusty:) pozyjemy zobaczymy